Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reinstalacja bsd

Leonidas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiedziałem w jakim dziale napisać, także tutaj piszę, jak coś to proszę o przeniesienie tematu.

Chodzi o to, że chciałbym zreinstalować bsd, gdy poprosiłem firme mintshost o reinstalacje to powiedzieli, że mogę sam tylko nie wiem jak to zrobić. Jak zamontować obraz ISO, wznowić VNC.

Opublikowano

Znajdź tutorial jak to zrobić, jest masa na necie hasło w google : Instalacja FreeBSD na VPS 

Najlepiej to sobie poszukaj na forum jeśli takie jest związane z twoim hostingiem, z reguły są dokładne opisy jak to zrobić na tym serwerze bez problemów. 

p.s.  Mintshost ma forum i ma tutoriale, masz po problemie wystarczy przeczytać. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Znajdź tutorial jak to zrobić, jest masa na necie hasło w google : Instalacja FreeBSD na VPS 

Najlepiej to sobie poszukaj na forum jeśli takie jest związane z twoim hostingiem, z reguły są dokładne opisy jak to zrobić na tym serwerze bez problemów. 

p.s.  Mintshost ma forum i ma tutoriale, masz po problemie wystarczy przeczytać. 

Właśnie nie ma...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...