Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

karta sieciowa

macieeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od ponad miesiąca borykam się z okrutnym problemem. Kilkanaście razy dziennie dostaję mini crash, zacina mi się komputer na 1-2 sec. i wtedy znika mi karta sieciowa wifi. Potem aby ją wyszukało na nowo muszę wyłączyć komputer na kilkadziesiąt minut, kilka razy zresetować aby zatrybiło. Gdy ruszę laptop chodź o kilka cm to karta sieciowa znika. Zdarzają się bluescreeny, mega crashe (muszę resetować laptop guzikiem). Dodatkowo nie działają mi aplikacje systemowe takie jak zdjęcia etc. + pasek start, po prostu podczas klikania nic się nie dzieje a jak chcę odtworzyć np. zdjęcie to pokazuje się błąd, że nie mogę odtworzyć pliku. Kupno zewnętrznej usb karty sieciowej coś da? Robiłem przywracanie systemu do ustawień fabrycznych (win 10) nic to nie dało. Zrobiło się to z dnia na dzień. Jest to bardzo męczące, mam to kilkanaście razy dziennie. Laptop acer aspire e15. Win 10 64 bitowy, 4 gb ram, intel i5 4210u, nvidia gt 840m

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Jeśli masz wszystkie sterowniki doinstalowane to raczej problem z psującym się sprzętem. Tylko do naprawy. 

Zainstaluj 8.1 i na niej sprawdź jak działa 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...