Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim polecacie grać na start

vendox19982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak range, to oczywiście ranger. (łucznik) Ja gram sobie sorceress, więc nie powiem ci jak się gra innymi klasami. Mimo to nie wydaje mi się, aby nauka ich była ciężka.

Opublikowano

Ja przetestowałam 3 postacie, łucznika, Witch i Tamerkę.

Szczerze to po 5 min grając łuczniczką, usunęłam ją, strasznie nudna postać jak dla mnie.

Witch nawet fajna, przy expie potrafi zadawać duży dmg grupce mobów i przydatna w pt.

Jednak mnie najbardziej urzekła tamerka.

Mam słabość do postaci z katana (Ten mieczyk który trzyma, jest inaczej nazywany ale niestety nie pamiętam jak), a patrząc na skille to najbardziej mi się spodobały.

Radzę Ci przetestować każdą postać która Ci się spodobała i sprawdzić ją w walce :)

Tylko weź sobie jakiś inny nick, bo jak już zdecydujesz się wybrać klasę i poprzednią postać usuniesz, będziesz musiał poczekać 24h na odzyskanie nicku, bo tyle się usuwa postać :)

Opublikowano

Klasa wojownika jakoś nie powala, ale przyjemnie można uderzać tymi wszystkimi kombosami, może komuś przypadnie do gustu!

Sygnaturka.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiscie gra wojem jak dla mnie nudna, valkyria wydaje się robić zgrabiejsze combosy a tamerką dopiero zaczynam ale wydaje się być najlepsza dla mnie jak narazie

210119.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...