Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę: Helperem/Moderatorem.

PLOscarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jeżeli poszukujesz odpowiedniej osoby na serwer, która pomoże udzielać pomocy graczom, dobrze trafiłeś!

Tak więc, chciałbym zostać Helperem lub Moderatorem (ewentualnie Adminem) na jakimś serwerze Minecraft.

1. Trochę o sobie:

- Imię: Oskar

- Wiek: 15 (rocznikowo 16), w sumie to tylko tyle, chciałbym również dodać, że uprawiam dyscyplinę sportową tzw. "żeglarstwo", więc nie siedzę cały czas przy komputerze. Aktualnie w zimę, gdy się nie da pływać (bo jest za zimno) mamy zajęcia na sali 3 razy w tygodniu.

2. Dlaczego ja zasługuję na tę rangę:

Uważam tak, ponieważ inne gry mi się znudziły, a chciałbym powrócić do Minecraft'a nie jako zwykły gracz, lecz z jakaś odpowiedzialnością i móc pomagać innym, ponieważ bardzo lubię to robić, tym bardziej że posiadam kulturę osobistą, z tym nigdy nie miałem problemu. Umiem pisać polską polszczyzną, jak i dogadam się po angielsku. Jestem bardzo miły, spokojny, kulturalny i umiejący się dogadać (lecz jestem często "cicha woda"). Poświęcę sporo czasu na serwerze, aby utrzymać jak najmilszą atmosferę, posiadam również długą staż w Minecrafcie, ponad 4-5 lat. 

Owszem, byłem parę razy już moderatorem oraz adminem, także wiem co to odpowiedzialność, znam podstawowe komendy i tego typu rzeczy. 

Posiadam kanał na platformie YouTube, na którym mam 170 subskrypcji, lecz nie jestem aktywny, ale na nagrywanie z serwera oczywiście poświęcę czas (wstawię również reklamę, jeżeli będzie taka potrzeba). Posiadam sprawny mikrofon, team speak'a 3, skype, konto na steamie jeżeli chodzi o dalszy kontakt, na razie proszę pisać w komentarzach lub na pw. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, o czym nie wspomniałem, również pytaj. Dziękuję i pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...