Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena - konto z eq

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Mam zamiar skończyć przygodę z tą grą, jednakże chciałbym przy okazji pozbyć się konta. 
Spędziłem trochę czasu na ulepszaniu eq, a nie chciałbym by to się kurzyło. Nie będę się więcej rozpisywał, chciałbym tylko dowiedzieć się ile mnie więcej mógłbym dostać za to konto.
Link do zdjęć poniżej;

http://imgur.com/a/yhSq9

maybenow.png

Opublikowano

Nie masz za wiele, jedynie gemy ładnie się prezentują. Taki standardowy pack po 2 tygodniach gry. Gdybyś cały czas ulepszał jedną postać, a nie kilka po trochu, to może lepiej by to wyglądało. Z uwagi na 2 sloty na postacie, to ze 120zł.

Opublikowano

@Sinlay
Właśnie przez ten błąd chcę zakończyć grę. Jestem niestety takim graczem, że chcę mieć wszystko na wszystkich postaciach. Gdybym faktycznie grał tylko Destro i nie wydawał niepotrzebnych pieniędzy na outfity do innych postaci, które i tak stoją w miejscu bo nie mam czasu na grę to z pewnością dawno wyciągnąłbym +420 AP na głównej postaci.
  ;) 
Coś tak przepuszczałem, że mogę dostać 100 zł za konto, gitara.

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...