Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile będę miał FPS na tym kompie ?

ernestfijol90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno tyle, aby grać we wszystko komfortowo. :D Zależy, czy ustawisz frame limiter czy nie, choć jeśli nie to obstawiam, że około 300, może troszkę mniej. Co do CS'a, to się nie wypowiem, bo się nie znam, ale obstawiam, że nie dużo mniej.

Opublikowano

Jak nie masz monitora 120/144HZ to wystarczy ci 60FPS, bo i tak nie zauwazysz roznicy

a 750 ti to stara karta, za 2400zl masz i6400 + 960 4GB

Opublikowano

200-250 to ja wyciągam na starej i3 i gtx 560 ti w full hd na pełnej xD Tutaj pewnie będziesz miał 300 lekko, ale osobiście lepiej 80 fps ustawić na stałe i śmiga. Komputer Ci przynajmniej na czilku cały czas chodzi i sie nie nadwyręża :D 

Opublikowano

Myślę, że bardziej będzie się kręciło wokół 300 fps, nawet trochę więcej. Odpowiednie skonfigurowanie grafiki i może być jeszcze więcej.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Myślę, że bardziej będzie się kręciło wokół 300 fps, nawet trochę więcej. Odpowiednie skonfigurowanie grafiki i może być jeszcze więcej.

Konfigurowanie grafiki? O czym ty ziomus mowisz?

Na 750 Ti nie osiagniesz wiecej niz 200 FPS, beda spadki w TF, ale ich nie odczujesz

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...