Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy - parę pytań

Mateiso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zamierzam grać w elsworda trochę poczytałem i lepiej chyba na Void z tego co czytałem teraz pare pytań mam ;p 

1. Void to serwer prywatny, łatwiej się gra itp ?

2. Jaką klasę polecacie na początek gry czy jest to obojętne i według własnych upodobań 

3. Dużo ludzi tu gra ?

4. Jeśli ktoś ma czas i wiedzę to proszę o kontakt na PW, chciałbym się dowiedzieć jakichś podstaw o tej grze ;p 

5. Dziękuje za pomoc oraz życze miłego dnia ;)

6. Pobrałem Voida i mam problem gdy odpalam to pisze że : "  Version File download failed" o co chodiz?

Opublikowano

1. Tak Void to prywatny serwer (jedyny)

2. najlepiej według własnych upodobań.

3. Dużo, chociaż teraz mniej, bo czekają na renewal.

4. Jak cos to pytaj na wszystko odpowiem.

6. Spróbuj pobrać wersje przez winrar i wrzucić folder na pulpit.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

z tym   "  Version File download failed"  to spróbuj włączyć i wyłączyć pare razy Voida mi pomogło.

Opublikowano

Mam dla was niemiłe info :) KoG bardzo zły na EU renewali dać nie chce :D więc poczekajta sobie dłużej na renewalik, bo Voidzik nie ma od kogo ukraść plików.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Breejgi ale jak da się wyczytać to z serwera testowego :) innymi słowy może nawet minąć jeszcze kilka miesięcy zanim dobije ten 1.7, nie wiadomo ile im zajmie kradzież plików.

Opublikowano

Napisali przeciez, ze mialo byc w tym tygodniu, ale cos nie pyklo z Elesis i Eve, wiec ;^)

@Wendax Spokojnie każdy popełnia błędy :^)

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Przeczytałem tylko ogólny content xD nie wgłębiałem się co tam piszą, zwłaszcza że pisałem to na przerwie w szkole ._. przyznaje się do porażki, której głównym powodem był brak czasu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...