Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Honda CBR czy Yamaha R1/R6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

16 lat wez sie walnij w łeb pajacu, Ty możesz sobie pomarzyć o R1 :)

Yyyyyyy? Jak nie masz odpowiedzi na ten temat to wyjdz z niego i nie pisz jak nie wiesz oco chodzi...

Opublikowano

Yyyyyyy? Jak nie masz odpowiedzi na ten temat to wyjdz z niego i nie pisz jak nie wiesz oco chodzi...

Ta fajnie masz 16 lat a chcesz litra kupić pajacu. A prawda jest taka że w realnym życiu Ci matka nawet skutera 50 nie da kupić tylko na forum możesz sobie pospamować

Opublikowano

Ta fajnie masz 16 lat a chcesz litra kupić pajacu. A prawda jest taka że w realnym życiu Ci matka nawet skutera 50 nie da kupić tylko na forum możesz sobie pospamować
Ja spamuje? Hahaha ty spamujesz swoimi glupimi odpowiedziami. Zreszta nie bede sie kłucic. Zegnam
Opublikowano

Ja spamuje? Hahaha ty spamujesz swoimi glupimi odpowiedziami. Zreszta nie bede sie kłucic. Zegnam

Piszę się kłócić pelikanie. I ty R1 chcesz xDDDDDDDD Spadaj amebo do gimnazjum xD

Opublikowano

Chyba ktoś tu ma ból dupy. Co Cię obchodzi to, że chcę kupić, jego sprawa co z nim będzie robił, czy się zabije, czy policja go złapie. Zadał pytanie i nie musisz pokazywać tego, że Ci mama nie pozwala kupić a jesteś starszy

Opublikowano

Honda CBR 1000 RR SC57 w malowaniu respol i jest miód malina. Lecz trzeba się liczyć z tym, że trochę paliwka łyknie :P

signature.png

Opublikowano

Nie myśl raczej o litrze, tylko o 600cc(to i tak dużo jak na twój wiek). Pamiętaj o dobrym kasku, kombinezonie i spalaniu motocykla.

Opublikowano

Dzieki wielkie za odp!

To już zależy od doświadczenie :)  Podpinam się pod momit2 cbrka w malowaniu repsol jeżeli chcesz litre brać :D Jeżeli chcesz coś mniejszego to yamaszka r6 :)

Nie myśl raczej o litrze, tylko o 600cc(to i tak dużo jak na twój wiek). Pamiętaj o dobrym kasku, kombinezonie i spalaniu motocykla.

Honda CBR 1000 RR SC57 w malowaniu respol i jest miód malina. Lecz trzeba się liczyć z tym, że trochę paliwka łyknie :P

Dzieki wielkie za odp! Fakt, moze troche przesadzilem z litrowymi, ale mam w jezdzie na motorach nawet duze doświadczenie, i chce dalej rozwijac moja pasje. Pomysle jeszcze nad zakupem litra.

Ps: mamy domek gdzie malo jest ludzi i gdzie rzadko jezdza auta a droga jest idealna do jazdy i dlugaa

Opublikowano

R6 jest mniejsza, jest to potencjał w 600. Bierz, czy tam ktoś niech bierze r6. 

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Chociaż jestem zwolennikiem Yamahy, te które podałeś będą dla Ciebie za mocne(szczególnie r1, którą polecam na szybki pogrzeb)

Polecam cbr600.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...