Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunel w uchu

xMatthew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, w najbliższym czasie robie sobie tunel, lecz bez rozciągania, profesionalista zaproponował mi skalpelem, zapisałem się, i teraz tylko pytanie do was, jak wyglada zrobienie tunelu skalpelem? czy dziurka będzie równa? Ile mniej więcej trwa cały zabieg, i najczęstsze pytanie, czy się zesram z bólu ? :)

Opublikowano

Hmmm zadaj sobie pytanie. Czy jest ci to potrzebne czy raczrj wyrzucenie pieniędzy w błoto a potem ludzie patrzą się na ciebie i masz problemy ze znalezieniem pracy lub pójściem do wymarzonej szkoły

Opublikowano

Tunel u faceta to najbardziej żałosna rzecz jaka jest na tym świecie. Dziurka będzie dobra, no trochę musi boleć ale ogarnij się i najlepiej to zostaw.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Przypominam, że autor tematu nie prosi o opinie.

Z tego co mi znajomy przekrojowo mówił. Skalpel to najbardziej niepolecana metoda. Dość bolesna i dużo krwi.

Wyróżnia się od innych szybkością uzyskiwanych efektów. Ucho jest rozcinane, co umożliwia włożenie większych tuneli.

Opublikowano

jeszcze niech Ci wykłuje kutasa na policzku.. co to doprowadza ze ludzie sobie tunele w uchach robia japierdole?

@AntyWarn bo nie lubie warnów :( skalpelem c*****o bo duzo krwi xD

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Jak widzę to gówno w uszach u pedałków to mnie cholera bierze. Jak można taki syf nosić ?. Potem płaczą pedały że infekcje ucha mają i martwica im się robi... . Wszystko na wasze własne życzenie.

To jest idiotyzm moim zdaniem, zresztą twoje ciało twoja sprawa. Róbta co chceta.

Co do tematu, 

Tak, będzie cię boleć "jak cholera". Bo jest to wycinanie kawałka skóry, naciśnij sobie oboma palcami w to miejsce, po tym pomyśl jak ktoś ci skalpelem zacznie tam wycinać   ;), ta dziura po wycięciu już nigdy ci się nie zrośnie. 

Opublikowano

Jak widzę kolesia z tunelem, mam ochotę zapiąć mu dużą kłódkę na tym uchu i wyjebać kluczyki.

Jak jesteś twardy to nie poczujesz, ale skoro robisz sobie tunel to odpowiedź sama ciśnie się na usta...

Pożycz klipsy magnetyczne od babci i będziesz jak hipster taki oldschoolowy.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

zamknąć mordy kurwwy, to że się wam nie podoba to chuuj to kogo obchodzi, japierddole

boli ale szybkie efekty w sensie od razu masz

23d5997a573e9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...