Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy GameMaster mnie pilnuje?

HardCore14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elooo, Otóż chodzi o tez jak siedziałem ostatnio koło godz. 19 na komecie to się pojawił i spytał "Co u mnie" itp ja mu oczywiście odpisałem bo nie chciałem dostać bana, później jak grałem dalej to koleszka się mnie zapytał czy idę z nim na pijawki, się zgodziłem bo mi brakowało parę %. No i jak byliśmy na tych pijawkach (około 24) to nagle bach znów ten sam GM się pojawił i zapytał co u nas, pomachaliśmy mu i pogadaliśmy i poszedł. I teraz mnie bardzo zastanawia czy ten GM mnie pilnuje ? Miałem poprzednie konto i miałem na nim bana w 2012 na miesiąc za bota. A na tym nowym nic. Chciałbym wiedzieć czy on mnie pilnuje bo chce kupić trochę gold'a na allegro a się obawiam że on potem po prostu sobie mnie sprawdzi zobaczy że mam tyle i tyle w eq i da mi bana, a nie chce stracić tego, bo szkoda pieniędzy z rly. A jeżeli to po prostu taki przypadek to powiedzcie mi dokładnie jak przeprowadzić z tym gościem od gold'a wymiane.

Opublikowano

Tak, sprawdza wszystkich. Każda MYŚLĄCA osoba zostawi bota na noc i gotowe, sam się lvl wbije. No to teraz GM ma kogoś zbanować, bo ma odpalonego bota i ma obowiązek poinformować gracza, czy jest obecny przy komputerze. Jeśli nie jest, leci z automatu ban.

Opublikowano

No dobra może i to był przypadek, a co do tego gold'a to w handlu obojętnie co mu dam i bedzie ok ? Nawet 1 warzywo ?

Opublikowano

Żeby przekazać golda musisz na innym koncie wystawić w sklepie byle jaki item (np. jak mówiłeś 1 warzywo), o takiej cenie, jaką kwotę ma przekazać tobie druga osoba. 

Opublikowano

I wtedy mniejsze prawdopodobieństwo że nie wykryją tak ? Wybaczcie że tak wypytuje ale po prostu no szkoda stracić.

UP: Dokładnie przed chwilą dobijałem sobie 53 lvl na komecie i znów mnie GM odwiedził więc wątpie panowie żeby to był przypadek :P

Opublikowano

Tak, zapewne masz przypisanego do konta GMa, ktory pilnuje Cie na kazdym kroku... no prosze Cie :_: po prostu nasz team w koncu zaczal robic cos w kierunku eliminowania bociarzy, a ze kometa jest miejscem gdzie ludzie lubili sobie troche poczitowac, to tam wlasnie sprawdzaja czy nikogo czitujacego nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...