Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chcielibyście zobaczyć na serwerze Hamachi?

Snorlax ツ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć,

Kilka dni temu postanowiłem zabrać się za pracę nad własnym prywatnym serwerem Hamachi.

Chcę zrobić serwer który będzie petardą wśród serwerów hamachi i będę dążył do tego żeby na serwerze grało się 

przyjemniej/ciekawiej niż na nie jednym dedyku.

Nie chcę zrobić serwera gdzie na start otrzymujemy 255 lvl, bonujemy EQ i naparzamy się w M1.

Tak dostajemy na start maksymalny poziom, ale rozgrywka będzie ciekawsza.

Bo to już było z 100 razy i jest co najmniej nudne.

Mam już pewną koncepcje na serwer, ale potrzebuje pomocy.

A mianowicie chcę żebyście napisali swoje propozycje co mogło by się tam znajdować.

Chodzi mi o rodzaje dungów, eq, misje itp.

Liczę na waszą pomoc, pozdrawiam!

Opublikowano

Hamachi do expienia?

Proszę Cie, hamachi były tworzone do zabawy, by większość właśnie mogła wbić i się napierdzielać.

Jak masz pomysł na dobry serwer, znajdź ekipę i zróbcie normalny serwer :P

Bo na hamachi wbije Ci może z 5 osób :D

Opublikowano

Nie chce nic na nim zobaczyć bo szkoda czasu na granie na nim. Granie na serwerze hamachi ma taki sens jak oglądanie "Mody na Sukces" albo "Szkoły". Powodzenia jak Ty chcesz stawiać hamak i jeszcze wprowadzać tam jakieś utrudnienia :D To samo co @UP, hamachi były fajne jakieś 5 lat temu.

Opublikowano

­

Hamachi do expienia?

Proszę Cie, hamachi były tworzone do zabawy, by większość właśnie mogła wbić i się napierdzielać.

Jak masz pomysł na dobry serwer, znajdź ekipę i zróbcie normalny serwer :P

Bo na hamachi wbije Ci może z 5 osób :D

Nie, źle mnie zrozumiałeś.

Serwer będzie oczywiście PvP, ale chodzi mi o to że jak ktoś chce to idzie sobie na dunga który trwa 3-5 minut i jest 100% szansa na drop np. bransolety której nie znajdziecie u NPC.

Stworzyć ranking PvP po tygodniu 3 gracze którzy mieliby najwięcej punktów za zabójstwo gracza dostawaliby specjalne itemy na określony czas ;)

Chodzi mi o takie coś.

Opublikowano

Hmmm mógłbyś np zrobić tak że max lvl to 150. Expi się nie od razu w m1, m2, orki itp tylko np nowa mapa co expi sie na niej do jakiegoś tam lvl i znów nowa mapa. Jakieś ciekawe sety do pvp oby nie psuły klimatu gry.

k065g0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...