Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podsłuch innego kanału - jak to zrobić?

KnycelBDG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę aby się dowiedzieć czy jest taka możliwość aby na ts3 siedzieć na kanale z innymi graczami którzy nie będą mnie widzieć na tym kanale bądź założyć podsłuch jak dało się na ventrilo. Oczywiście mówię o ts na którym mam H@ a nie na jakimś pierwszym lepszym gdzie jestem jako owner. Pozdrawiam

Opublikowano

Kiedyś była możliwość wykonania takiego ruchu, lecz obecnie jest to niewykonalne bez odpowiedniego skryptu. Musiałbyś mieć skrypt, który jest obecny na kanale jako client query nie widoczny bez odpowiednich opcji, który nagrywa 24/7. Oczywiście jest to niezgodne z prawem.

1980497.jpeg
Opublikowano

Kiedyś była możliwość wykonania takiego ruchu, lecz obecnie jest to niewykonalne bez odpowiedniego skryptu. Musiałbyś mieć skrypt, który jest obecny na kanale jako client query nie widoczny bez odpowiednich opcji, który nagrywa 24/7. Oczywiście jest to niezgodne z prawem.

Jak query ma nagrywać?

Jest niewidoczne  bo łączy się na port query a nie na port udp serwera, transmisja pakietów dźwiękowych w TS3 odbywa się na portach UDP a nie na TCP, więc co to za bzdura z nagrywaniu po TCP przez query?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o podsłuchiwanie innych osób na serwerze to po pierwsze łamie ich prywatność a po drugie jest wykonywalne jeżeli masz dostęp do wglądu ruchu sieciowego na serwerze gdzie stoi instancja TeamSpeak3 no i będziesz miał odpowiednie oprogramowanie, które rozkoduje pakiety. Podsumowując, nie zainwestujesz tak niebotycznej kwoty aby osoba która potrafi się takimi rzeczami zajmować takowe oprogramowanie napisała (lepiej nie pytaj o koszty).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...