Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od 5$ do ... [Potrzebna pomoc]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się zapytać czy ma ktoś jakiś pomysł bądź sposób jak zarobić od 5$ do jakiejś większej sumki. Chodzi mi o jakieś mniej ryzykowne sposoby niż jackpoty czy ruletki. Jeżeli kwota 5$ to mało proszę napisać od jakiej kwoty najlepiej zaczynać. Proszę również o jakieś przykłady do ilu wam $ udało sie dojść. Za wszelaką pomoc z góry dziękuję.

Opublikowano

Według mnie najlepiej po prostu obstawiać na Lounge-u.
Orientować się w scenie CS-a, dołączyć do jakiejś grupy FB z predykcjami i w ten sposób można trochę zarobić.
Ja w 3 miesiące na betowaniu z 10€ dorobiłem się 300€, jak jest się cierpliwym i obstawia się z głową, to łatwo się czegoś dorobić.
Można się jeszcze próbować wymieniać z innymi, ale z tak małej kwoty raczej będzie ciężko, no i przede wszystkim trzeba się na tym dobrze znać.

Opublikowano

Nie wiem czy mogę reklamować, ale ja jestem od dawna u Yakoshi'ego i gość naprawdę zna się na rzeczy.

Opublikowano

Zależy co i w jakim czasie chcesz to osiągnąć. Również jak koledzy wyżej polecam obstawianie ale myślę, że musiałbyś trochę dołożyć, przy 5euro ciężko rozłożyć to na odpowiednie bety. Ja bym próbował zaczynać od około 20/30e i starać się bezpiecznie betować.

Opublikowano

Ja mimo wszystko polecał bym Ci ruletkę, jak użyjesz trochę mózgu i ogarniesz o co chodzi i jak kolory lubią wypadać to z metodą x2 możesz daleko zajść. Ja osobiście próbowałem tego i tego tz. obstawiania i ruletek. Na ruletkach dorobiłem się do 10tyś puntów z 1,5tyś i bot mi przegrał (dlatego sam obstawiaj), a na betowaniu meczy dorobiłem się ponad 20eruo, ale jak wejdzie Ci zła passa to już dupa...

Chyba, że lubisz monotonie to polecam trejdowanie się!

7729614441163031041951.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja grajac na doublu z 20k coinsow dorobilem sie w 2 dni nerdzenia caly weekend 260k, oczywiscie nie wiem co we mnie weszloa le wszystko przegralem w ciagu godziny i nom. Polecam doubla ale grac z glowa i nigdzie sie nie spieszyc bo wyjdzie ci tak jak mi i wielu innym osoba :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...