Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wkurzaja was reklamy typu "Zobacz jak to zrobił" albo np. "Z tym sposobem nauczysz sie szybko j.Angielskiego"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Tez juz wkurzaja was te reklamy np. Ten koles nie mial kiedys miesni, ale to sie zmienilo (zdjecia chuderlaka i obok koksa) Zobacz jak to zrobil!

Albo te reklamy, ze w ten sposób nauczysz sie j.Angielskiego w minute (i zdjecie kolesia z jakąs kosmiczna maską)

Opublikowano

Reklamy można bardzo prostym sposobem zablokować, a to że forma jest taka a nie inna, no coż. Manipulacja sprzyja wyświetleniom a ludzie nie zawsze są mądrzy, dlatego nie, nie wkurza mnie takie coś.

Opublikowano

nie, czemu. to najzwyklejszy marketing skierowany w szeroka grupe odbiorcow, czyli debili, ktorzy mysla, ze jakimis magicznymi sposobami omina caly wysilek i osiągną jakiś cel :). tak sie robi hajs, to po prosty zwykly scam.

Opublikowano

Mnie denerwują reklamy ze "faceci go nienawidza,15 cm w tydzien i dalej rosnie,zobacz jak to zrobil" :makka:

Ja mam 12 na całe życie. Też bym go nienawidził :v Reklamy skierowanie głównie w swołocz.

Normalnemu człowiekowi nie powinny przeszkadzać.

Opublikowano

Nie, za to denerwują mnie reklamy sugerujące, że mój telefon został czymś zainfekowany.

Opublikowano

Irytują mnie reklamy które sugerują, że mam wirusa albo coś wdarło się do mojego urządzenia. Zresztą reklamy jak reklamy, rzadko kiedy jakaś ma sens, przecież ważne żeby tylko produkt został rozreklamowany.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jakbym widział to i tak by mi to było obojętne, nikt mnie nie zmusza do klikania czy inwestowania w to.

Opublikowano

Nie wiem co jest gorsze: te reklamy czy ludzie korzystajacy z adblocka?

Reklamy. Myslisz ze komus sie chce przebijać przez reklamy przez 10 minut żeby obejrzeć jakis film lub zobaczyć jakąs fotke?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Trochę dekoncentrują ale staram się je ignorować, najgorsze jest wtedy gdy Adblock nie może zablokować niektórych reklam(poczta onet). Jakoś specjalnie denerwujące one nie są, kwestia przyzwyczajenia do widzenia bzdur w internecie.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...