Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat dyskusyjny: TSM oraz kluby.

Gość horzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o aktualnej dyspozycji TSM w LCS? Niby jest Yellowstar, niby jest Doublelift a naprawdę przydatny okazuje się tylko toplaner. Co waszym zdaniem najbardziej wpływa na tak słabe wyniki?

Jakie są wasze oczekiwania odnośnie klubów? Może jak już wbije ta funkcja to sobie zrobimy klub MPC i bedziemy sie wspolnie bawić?  Kluby zostały oczywiście opisane w zapowiedzi 2016 oraz sezonu szóstego jeśli ktoś nie wie.

bQ0M6oy.png

Opublikowano

Nie mogę się zbytnio wypowiedzieć na temat tsm'u ale twój pomysł z klubem mpc wydaje mi się spoczi, ofc jakiś mod musiałby sprawować nad nim piecze :P

Opublikowano

Nie mogę się zbytnio wypowiedzieć na temat tsm'u ale twój pomysł z klubem mpc wydaje mi się spoczi, ofc jakiś mod musiałby sprawować nad nim piecze :P

pls, na c**j jakiś mod, nie bedzie zabawy

Opublikowano

pls, na c**j jakiś mod, nie bedzie zabawy

Jak nie będzie moda to ktoś pokroju dorda zacznie odpierdalać i będzie jeszcze gorzej xD

Opublikowano

Też jestem ciekawe co te kluby wniosą fajnie by było gdyby w lolu zorganizowali coś na kształt platformy esportowej 

Osoby mogły by robić turnieje Inne brać w nich udział bo nie ukrywajmy że teraz nikt nie gra teamowek 5V5 a drużynowa rywalizacja to fajna rywalizacja 

Np Tworze turniej i mogę na nagrody wpłacić 2K rp za 1 miejsce i mogło by brać udział ileś tam drużyn max i to wszystko w lolu a nie jakieś esl-e itp 

Opublikowano

Co do TSM'u to już kilka razy casterzy próbowali omówić kwestię tej organizacji. Chociażby była też wzmianka o tym, że Bjergsen nadal odpowiada za shotcalling co jest błędem, ponieważ YellowStar jest w tym zdecydowanie lepszy. Następna sprawa to słaba synergia między graczami bot lane'a. Nawet nie synergia co sam ich playstyle lekko dla mnie się gryzie przez co nie mogą dać z siebie 100%. Trzecim i ostatnim według mnie punktem jest jungler. Svenskeren jest po prostu słaby, tutaj nie trzeba nawet wyjaśnień.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

­Zacznijmy od tego, że każdy gracz TSM'u w swoich poprzednich drużynach pełnił funkcję shotcallera - YS w Fnatic, Sven w SK, Bjerg w TSM, Hauntzer w GV i Doublelift w CLG co już może wpływać na inne poglądy w grze. Drugim powodem dla którego coś jest nie tak jest bot lane. Doublelift potrzebuje mechanicznie dobrego supporta, który potrafi ograć przeciwnego bot lejna, takiego supporta jak miał w CLG - Aphromoo. Wszyscy wiemy, że YellowStar jest świetnym przywódcą i shotcallerem ale mechanicznie jest słaby. Wydaje mi się, że to są dwa największe problemy tego teamu. Wystarczy spojrzeć na moje kochane Cloud9 - Wszyscy podczas TF'ów są cicho, słychać tylko głos Hai'a, który jest jeszcze lepszym shotcallerem niż YellowStar i TF'y są ich bardzo mocną stroną, natomiast w TSM'ie wygląda to tak że każdy się przekrzykuje i gówno z tego wychodzi. Ogólnie wydaje mi się, że zestawienie tylu gwiazd w jednym teamie nie pyknie, tak samo było jak Rekkles przeszedł do Elements żeby być w Froggenem w teamie. :>

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

@Eryk

SynekMTV

@ Down I tak mam problemy z internetem chwilowo :v

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Temat odnośnie klubu zostanie dodany w najbliższym czasie. ;) Póki co możecie na pw wysyłać do mnie swoje nicki z lola, abym mógł was dodać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...