Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grać, nie grać? Gdzie, gdzie nie?

Mateiso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, szukam jakiejś fajnej giereczki, czy dużo osób gra w nostale? żeby np mieć z kim powalczyć itp czy jest to gra typu że trzeba płacić żeby coś osiągnąć? Kim najbardziej opłaca się grać na start kogo wybrać?

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, szukam jakiejś fajnej giereczki, czy dużo osób gra w nostale? żeby np mieć z kim powalczyć itp czy jest to gra typu że trzeba płacić żeby coś osiągnąć? Kim najbardziej opłaca się grać na start kogo wybrać?

1. Tak, dużo osób gra w NosTale na serwerze Avalon.

2. Tak.

3. Mag lub łucznik.

Opublikowano

Czyli eśli nie zamierzam płacić realnymi pieniędzmi to nie ma się co brać?

Jest jeszcze resell - kup taniej, sprzedaj drożej.

Nie którzy mogą wyciągnąć ponad 100kk w dzień/tydzień, jeśli są obeznani w tym.

Opublikowano

Opłaca się grać ale według mnie lepiej na niemieckim bo jest tam łatwiej (Lod,niskie ceny) a co do klasy postaci to polecam Woja lub łucznika bo mag potrzebuje dużej ilości hajsu i nim zaczyna się gra dopiero na bardzo wysokim poziomie.

Opublikowano

[...]mag potrzebuje dużej ilości hajsu i nim zaczyna się gra dopiero na bardzo wysokim poziomie.

O boże, ale mnie to rozbawiło.

Od kiedy Mag potrzebuję najwięcej hajsu? Proszę cię - to mag jest najtańszy z tych trzech postaci. Gra zaczyna się na KAŻDEJ postaci od 90+, bo wtedy robisz DMG, no chyba że wydałeś/okradłeś kogoś bogatego i kupiłeś eq u7 +8/9 z pro osło, to sorry.

Opublikowano

Żeby mag osiągnął to co ma reszta postaci musi wydać kilka razy więcej na eq... Dlatego tak napisałem.Najtańszą klasą jest wojownik nie mag..

Opublikowano

Ogólnie chyba nie zagram bo pewnie żeby dorównać tym co wydają hajs trzeba będzie spędzić x razy czasu więcej na graniu niż inni

@ ale z drugiej strony nie mam w co grać, myślałem o 4story ale też chyba odpada bo mało ludzi gra, nie wiem w końcu ;p

Opublikowano

Nie polecam zaczynać gry w nostale. Tak jak @up pisali, żeby coś osiągnąć trzeba po prostu dużo czasu poświęcić , inaczej gra nie będzie sprawiała ci przyjemności a tylko frustrowała.

Jak już zamierzasz zaczynać to na polskim only Avalon , albo DE. Kim zagrać to już zależy od ciebie , wszystkie postacie są godne uwagi, zależy od twojego stylu gry.

Opublikowano

Ja bardzo pozytywnie wspominam czas z tą grą. Jeżeli masz z kim grać to nie zastanawiaj się. Klimat jest unikalny a do wszystkiego da się dojść powoli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...