Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blablabla blokuje system VAC

InNanners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj wykonać sprawdzenie spójności plików. Jeżeli nie pomoże proponuje reinstall platformy steam wraz z całą grą CS:GO.

1980497.jpeg
Opublikowano

Masz może jakiegoś AVASTA ? Avast czasmi lubi usuwać różne pliki niepotrzebnie ;)

osobiscie polecam ci reinstalacje gry ;)

Opublikowano

Masz może jakiegoś AVASTA ? Avast czasmi lubi usuwać różne pliki niepotrzebnie ;)

Nie mam

Jeżeli nie pomoże proponuje reinstall platformy steam wraz z całą grą CS:GO.

odpada bo z braku miejsca na dysku nie mogę zrobić kopii zapasowych gier, z którymi problemu nie mam

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Problem z stabilnością łącza ? Poczekaj 3 godziny jeżeli nie pomoże tak jak wyżej pisali reinstalacja CS'a, a potem platformy steam bez usuwania folderu steamapps, by nie stracić gier

Legenda
Opublikowano

Spójność plików gry pomaga w 100%, ponieważ będziesz mieć dwa złe pliki + steam'a odpalasz jako administrator.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Spójność plików gry pomaga w 100%, ponieważ będziesz mieć dwa złe pliki + steam'a odpalasz jako administrator.

miałem 1 zły plik :>

Wyrzuciło mnie z Faceita z tym błędem, zrobiłem wszystko co pisaliście, łącze stabilne

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Wywal avasta i zainstaluj avg. Avast wywalił mi z kompa sterowniki karty sieciowej. Być może to jego wina.

Nie mam Avasta.

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

serio ? avasta ? zbieracza wirusów ?... jak już to kaspersky albo norton

Opublikowano

Reinstalacja gry jak i całego steama nie pomogła... Kiedyś też to miałem i tylko format mi pomógł a powiem szczerze, że nie chcę znowu formatować. 

6LbMtBd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...