Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostęp do komputera prywatnego przez przeglądarke?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, temat rodem z Rocket Scinence.

Szukam strony która umożliwiłaby mi dostęp do komputera osobistego gdy jestem przykładowo u znajomego a on nie ma takich teamviewerów czy innych VNC i tym samym i ja nie mam zainstalowanego na swoim PC.

Powiedzmy coś takiego że na swoim komputerze instaluje program który umożliwi mi z każdego innego komputera poprzez stronę WWW po wpisaniu odpowiednich loginów bez żadnych instalacji wtyczek (typu Google Remote Chrome czy cos takiego) zalogować się na swoj komputer.

Nie mówię tutaj o "Pulpit Zdalny" z windowsa bo to badziew i nie w każdym akademiku czy domu prywatnym z internetem od wiesia jest możliwośc połączenia się.

Mobilne wersje typu na androida, wp czy ios nie wchodzą w grę.

<3

Opublikowano

Wszystko co będzie przez stronę www będzie większym badziewiem niż zdalny pulpit wbudowany w system. Skoro nie potrafisz się połączyć to nie potrafisz go skonfigurować, działa wszędzie bez problemów.

Thinyvcn

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@Ktosiu

Dziękuje za nazwę programu.

Skoro nie potrafisz się połączyć to nie potrafisz go skonfigurować, działa wszędzie bez problemów.

Nie w sieci w której jest zablokowany port i też nie zawsze na komputerze z osobnym administratorem ;)

Opublikowano

Jak ktoś blokuje program to nie wina programu że się nie łączy ;) 

Możliwe że masz wszystko zablokowane, zrób teamviewer i noś wersję portable np noszę  taką w telefonie i działa na każdym kompie

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...