Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak Zainstalować Npc Z ? !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z zainstalowaniem npc dla zabawy Bambusika oraz Npc Co daje skille na P.

Gdy robię tak jak w poradniku Bambusika to wywali mi cały folder object albo nic się nie stanie .. jak wywali folder object to go dodaje idę do Kapitana i nic nie mogę nawet do magazynu zajrzeć nie wiem o co chodzi..

Mógłby mi ktoś pokazać jak to zrobić Przez teamViewer albo inaczej proszę o pomoc .

jakby co Hamachi : Npcpomoc hasło: kozak

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wgrywales pliki Insomnii.Teraz musisz nadac CHMODY plikowi "qc" ( folder /quest/) i wprowadzic w nim ( w folderze) polecenie sh make.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

KoZaKk bo nie masz CHMODOW na piku qc. Wejdz przez WinSCP do FTP serwera, do katalogu /quest/ , prawym na qc , Własciwosci i w okienku wpusz 777. Wtedy wywolwaj sh make.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...