Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby, która zrobi paczkę serwerową minecraft ala Hardcore.

Number 1#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za bardzo nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat,jeśli wybrałem zły dział proszę o przeniesienie.

Na wstępie chciało napisać, że osoby które nie mają zielonego pojęcia o tworzeniu pluginow niech się do mnie nie zgłaszają.(jeśli nie jesteś profesjonalistą NIE zgłaszaj się do mnie)

Wszystkie pluginy muszą być autorskie.

Co ma zawierać pączka?

-Podstawowe pluginy typu. Authme itp. oczywiście spolszczone.

-Plugin "na grupy" nie chodzi mi o gildię, coś podobnego do gildii, ale maksymalna liczba członków to 5

-Cuboidy na bloki(noteblock) tworzy działkę o wymiarach 50blokow we wszystkie strony.

-Plugin na permisje odpowiednio skonfigurowany. Ma zawierać takie rangi jak Właściciel(najwyższa ranga), admin(może zostać zbanowany przez wlasciciela) moderator,VIP,svip,Youtube,dziewczyna,gracz.

Wymieniłem tutaj tylko Pluginy które muszą być, resztę niech doda osoba która stworzy paczkę.

Wszystkie Pluginy muszą być poprawnie skonfigurowane sprawdzone itp.

Kontakt: [email protected]

CENA DO UZGODNIENIA.

(nie chcę byle "gówna" paczka ma być starannie wykonana i dopracowana pod każdym możliwym względem)

76561198159884120.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...