Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

napiszę to w tym temacie, jeśli popełniłem błąd proszę o zamknięcie tematu lub go przeniesienie.

Moje pytanie Brzmi :

Czy da się zamienić IE 9 (Internet Explorer 9 ) z IE 7 (Internet Explorer 7 ) chodzi mi o zamiast 9 mieć 7 !

bardzo ważne i pilne . Proszę o szybką odpowiedź .

Ps. jeśli napiszecie "TAK da się " to proszę to rozwinąć z instrukcją jak to zrobić

Z Góry DZIĘKI !

Opublikowano

nie widze problemu, odinstalowac 9 i zainstalować 7 , instalka jest na stronie microsoftu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie da sie większą na mniejszą zamienic , masz w opcjach dodaj usuń programy . jeszcze jedno , zrobisz to tylko pod windows XP , w wyższych IE jest w większości częścią systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

dodaj/usuń programy wybierz składniki systemu Windows i odznacz IE

OPCJA NIE USUNIE IE Z ŻADNEJ WERSJI WINDOWS BO TO JEST NIEMOŻLIWE !! Zostaje tylko wyłączony jako program do przeglądania www a pozostaje część zintegrowana z systemem

Potem możesz się bawić z instalacjami innych wersji ale nie cofniesz do wersji mniejszej niż była w oryginalnej instalce albo w zainstalowanym SP ( SP nalezy odinstalować całkowicie by mieć niskie wersje IE ) No tak ale po takich zabawach z windows moze połowa programów czy stron nie działać pod IE nowym.

I to co najważniejsze, dlaczego ma być właśnie ta wersja IE a nie ta aktualna??

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Dzięki za pomoc, ale potrzebuje IE 7 akurat, ponieważ podobno IE7 ma plik dzięki któremu będę mógł grac w grę (S4 League)

Nowsze wersje nie posiadają tego pliku i blokują mi program xtrap.

jeśli wiecie jak zrobi bez tej zabawy z IE żeby działało mi S4 League to też proszę pisać !

Opublikowano

dodaj/usuń programy wybierz składniki systemu Windows i odznacz IE

OPCJA NIE USUNIE IE Z ŻADNEJ WERSJI WINDOWS BO TO JEST NIEMOŻLIWE !! Zostaje tylko wyłączony jako program do przeglądania www a pozostaje część zintegrowana z systemem

Potem możesz się bawić z instalacjami innych wersji ale nie cofniesz do wersji mniejszej niż była w oryginalnej instalce albo w zainstalowanym SP ( SP nalezy odinstalować całkowicie by mieć niskie wersje IE ) No tak ale po takich zabawach z windows moze połowa programów czy stron nie działać pod IE nowym.

I to co najważniejsze, dlaczego ma być właśnie ta wersja IE a nie ta aktualna??

zrobiłem jak napisałeś ale nadal nie mogę zainstalować IE7 ;/// Jakbyście mogli to pomóżcie

1. IE7 :

Instalator nie może kontynuować, ponieważ wykrył na tym komputerze zainstalowaną nowszą wersje programu Internet Explorer.

.... ( wziołem tak jak pisałeś i odznaczyłem IE od programów windows-a xp. )

2. ogólnie o moim kompie (wszystkich danych nie dam )

system:

Microsoft Windows XP

Professional

Wersja 2002 ........................ (Myślę że najważniejsza jest część 1 systemu i ten service pack)

Dodatek Service Pack 3

( prywatne dane:)

..........

.........

..........................................

Komputer:

AMD athlon 64 X2 Dual

Core Processor 5000+

2.60GHz 1.00 GB RAM ....................... (raczej nie ważne ale zostawię)

Rozszerzenie adresu fizycznego

Opublikowano

a co do tej gry i jakichkolwiek problemów to nie widzę na windows7 i na xp z nowym IE, to problem nie przegladarki tylko systemu, nawet zainstalowanie nie pomoże

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

Do notatnika to i zapisz jako fakeie6.reg i uruchom.

Teoretycznie powinieneś wtedy móc zainstalować IE7, bo system będzie myślał że masz IE6 ;P

Zrobie jak napisałeś. zobaczymy ;]

a narazie dzięki !

Zrobiłem tak jak napisałes, wkleliłem po prostu

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer]

"Version"="6.0.2900.2180"

i zapisalem pod ta nazwa fakeie6.reg

i nic uruchomiłem i nic sie nie stało ...

a co tej gry ...

Robem

próbowałem wszystkiego co pisali tutaj na forum i na alaplaya i znalazłem temat gdzie pisze że gra działa tylko na IE7 pomyślałem że to może przez to ze mam IE9 mi nie działa bo miałem formata i zainstalowany service pack 3 wtedy też od razu siostra ściągała aktualizację IE, a kiedy grałem w nią wcześniej (przed formatem Service pack 2 ) to miałem właśnie IE7

Próbowałem i nic znów ten sam błąd może coś źle zrobiłem jak myślisz?

Edytowane przez GramWeWszystko
Opublikowano

Zrobie jak napisałeś. zobaczymy ;]

a narazie dzięki !

Zrobiłem tak jak napisałes, wkleliłem po prostu

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer]

"Version"="6.0.2900.2180"

i zapisalem pod ta nazwa fakeie6.reg

i nic uruchomiłem i nic sie nie stało ...

a co tej gry ...

Robem

próbowałem wszystkiego co pisali tutaj na forum i na alaplaya i znalazłem temat gdzie pisze że gra działa tylko na IE7 pomyślałem że to może przez to ze mam IE9 mi nie działa bo miałem formata i zainstalowany service pack 3 wtedy też od razu siostra ściągała aktualizację IE, a kiedy grałem w nią wcześniej (przed formatem Service pack 2 ) to miałem właśnie IE7

Teraz spróbuj IE zainstalować...

Opublikowano

Yonji edit walnięty

pisze że został wpis dodany do rejestru ale nie mogę zainstalować IE7

Jeśli zna ktoś kogoś komu działa s4 to piszcie na gg : 8849933

Opublikowano (edytowane)

PROBLEM ROZWIĄZANY

Rozwiązanie tego problemu jest łatwe:

Odznacz IE jako część systemu windows i poszukaj w panelu sterownia > dodaj lub usuń programy i poszukaj pod nazwą Windows Internet Explorer (np. 7) i odinstaluj po czym zainstaluj wybraną przez ciebie wersję.

A nie spamujcie już i proszę o ZAMKNIĘCIE tego POSTA.

Po 1. Maciek po prostu pomyliły mi się fora z puchatkiem bo tam mam Moda,

Po 2. Widać (bez obrazy) że się nie znasz za bardzo na tym. Około 65% osób ma Firefox-ai ma IE, ale nie możesz działać normalnie na kompie z odinstalowanym IE możesz go zablokować żeby nie był twoja domyślną przeglądarką i żebyś go nie mógł użyć jako przeglądarki.

Nie piszę normalnie takich tekstów jak powyżej ale dla ciebie zrobiłem wyjątek. Związku z tym nie będę odpowiadał na powyższy tekst. piszcie do kogoś kto sie na tym bardziej zna.

Edytowane przez GramWeWszystko
Opublikowano

JAK !! ?? przynajmniej byś odpisał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

@ileśtamrazyup:

hahahah zamykam? lol a to przepraszam ty moda masz? xD

@topic (dla tych co chcą grać w tą jakąśtam grę a nie instalować gorszego IE (czy to wogóle możliwe?)):

Po prostu je$%ć IE i zainstalujcie Firefoxa - to nie boli...

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

• Dodaj nową pozycję...