Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dalej?

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, a wiec po dluuuuuuuuugiej przerwie powrocilem do DO (chyba kupie podwajacz skrzynek za 8zl na ten tydzien i bede bocil po 16h jakos wtedy wyjdzie do 40k urki dziennie max). Aktualnie cisne na CandyBocie :D, mam 8 irysow, goliatha i venge (na niej boce) peta 4lv aby zbieracz i kamikadze byl na 4 lv, formacje dronow romb i za kredyty, ogolnie wyposazenie full lf3 1lf4 16 bo2 15 napedow najlepszych, PP 23. Zbieram teraz na aegisa poniewaz mam do wykonania wrota alfa, beta, zeta, gamma za to przyjdzie ~200k urki. A za te 200k chce kupic sobie jakies 2 formacje lub design do aegisa. Co myslicie? Moze jakos inaczej byscie pokierowali ?  A i dodam ze mam wszystkie dresy z aukcji i diminishera z skrzyni pirackiej ^^.

Opublikowano

Będziesz miec zamiar bocic caly czas? Jak tak to kup podwajacza a potem rabatowke. Rabatowka Ci się bardzo przyda, gdy będziesz musial kupic cdd (najlepiej kupować gdy jest znizka) i robic profil pod boxy (34pp minimalnie bez banki, z tarczkami i grubymi. Najlepiej by było gdybys jak najszybciej wyexpil peta na 8 lvl (to jest 2 dni roboty) kupił zbieracza, 3-4 radarowek a reszta wydobywcze. Rob zety z energii jaka uzbierasz na bitkach i klucze zatrzymuj do eventu helixa/apisa.

Opublikowano

pierw pert 3 radary reszta wydobywcze potem 34 pp ;] + spearhad

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

peta wyexpie na wrotach do 8lv odblokuje mu wszystkie mozliwe lasery i bedzie bil ze mna, jakos w poniedzialek kolejny kupie podwajacz i 3 radary 3lv. A tak ogolnie jak bede chcial wsadzic np zbieracza 3 a mam zbieracza 2 to place roznice czy cala kwote ?

Opublikowano

Czesc, a wiec po dluuuuuuuuugiej przerwie powrocilem do DO (chyba kupie podwajacz skrzynek za 8zl na ten tydzien i bede bocil po 16h jakos wtedy wyjdzie do 40k urki dziennie max). Aktualnie cisne na CandyBocie :D, mam 8 irysow, goliatha i venge (na niej boce) peta 4lv aby zbieracz i kamikadze byl na 4 lv, formacje dronow romb i za kredyty, ogolnie wyposazenie full lf3 1lf4 16 bo2 15 napedow najlepszych, PP 23. Zbieram teraz na aegisa poniewaz mam do wykonania wrota alfa, beta, zeta, gamma za to przyjdzie ~200k urki. A za te 200k chce kupic sobie jakies 2 formacje lub design do aegisa. Co myslicie? Moze jakos inaczej byscie pokierowali ?  A i dodam ze mam wszystkie dresy z aukcji i diminishera z skrzyni pirackiej ^^.

nie kupuj aegisa za urke bo sie nie oplaca :) na pl2 chodzi po 700kk nwm jak na inncy serwerach

a co do alfy bety gammy to ich wiecej nie skladaj tylko raz a potem tylko zety (rob wszystko golcem, ja np z kamykiem zrobilem gamme cala bez problemow na golcu z 2 irysami a bete i afle bez)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Chce wlasnie zrobic bete i gamme jeden jedyny raz zeby miec to zaliczenie czy jak kolwiek to sie nazywa. Alfe zlozylem przypadkiem skladajc te inne wrota a tak to zete cisne

Jezeli chodzi o aegisa to tutaj na pl3 chodzi po okolo 650kk a to jednak dosc duzo :D

Opublikowano

peta wyexpie na wrotach do 8lv odblokuje mu wszystkie mozliwe lasery i bedzie bil ze mna, jakos w poniedzialek kolejny kupie podwajacz i 3 radary 3lv. A tak ogolnie jak bede chcial wsadzic np zbieracza 3 a mam zbieracza 2 to place roznice czy cala kwote ?

całą

Opublikowano

Chce wlasnie zrobic bete i gamme jeden jedyny raz zeby miec to zaliczenie czy jak kolwiek to sie nazywa. Alfe zlozylem przypadkiem skladajc te inne wrota a tak to zete cisne

Jezeli chodzi o aegisa to tutaj na pl3 chodzi po okolo 650kk a to jednak dosc duzo :D

z 150-200kk bedziesz miec z samej bety/alfy/gammy :) nie kupuj aegisa za urke bo mozesz kupic za kredki predzej czy pozniej...

Opublikowano

Ja za wszystkie protokoły dałbym z 600k urki a dałem z 300 

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

ja zawsze kupuje podwajacz a potem jak mam ten milion urki czekam na jakis fajny rabat+kupuje rabat i dopiero wtedy kupuje ;p 

Opublikowano

ja zawsze kupuje podwajacz a potem jak mam ten milion urki czekam na jakis fajny rabat+kupuje rabat i dopiero wtedy kupuje ;p 

A masz full konto pod boxy?

Opublikowano

A ze tak sie zapytam ile wyciagacie urki na jakies 16h bocenia z podwajaczem i da sie jakos poda przyblizona ilosc urki ktora wpadnie dodatkowo dzieki temu radarowi ? A i kolejne pytanie na czym najlepiej klepac kredyty? Pewnie dk mk i misje na nie ?

Dodam ze ja na 16h bez podwajacza bez protokolow i mechanizmem zbierania skrzynek na 2lv ~18k uri czasem do 20. Myslicie ze jak kupie podwajacz z 3 protokoly radarowe i z 2 powiekszajace zaw skrzynek i zbieracza 3lv to dobije do 50-60k dziennie ? :D

Opublikowano

na 16h nie wiem z 70/80k

Opublikowano

A ze tak sie zapytam ile wyciagacie urki na jakies 16h bocenia z podwajaczem i da sie jakos poda przyblizona ilosc urki ktora wpadnie dodatkowo dzieki temu radarowi ? A i kolejne pytanie na czym najlepiej klepac kredyty? Pewnie dk mk i misje na nie ?

Dodam ze ja na 16h bez podwajacza bez protokolow i mechanizmem zbierania skrzynek na 2lv ~18k uri czasem do 20. Myslicie ze jak kupie podwajacz z 3 protokoly radarowe i z 2 powiekszajace zaw skrzynek i zbieracza 3lv to dobije do 50-60k dziennie ? :D

+podwajacz to moze tak :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...