Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugowanie Glacy

zaker100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu zastanawiałem się czy bugowanie CP na glacy grozi banem. 

Oczywiście nie zamierzam robić CP i sprzedawać Potów z mimików tylko takie rzeczy jak poty Ataku, Obrony itp.­

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.

2duxsn4.jpg

Opublikowano

W sumie to sam sobie odpowiedziałeś. Bugowanie = szansa na bana, czy go dostaniesz zależy tylko od teamu, niektórzy ludzie piszą, że dostali za to bana, a inni piszą, że robią od długiego czasu i nie mają bana. Ogólnie nie polecam, bo zarobek na tym marny, a szansa na bana jest.

Opublikowano

No właśnie chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś sposoby by nie dostać za to bana. Czy już po samym zrobieniu cp jest automatyczny banik i nie da się tego uniknąć. Czy jak to jest?

2duxsn4.jpg

Opublikowano

ja tak robię 2 lata prawie i nic xD (na głównym koncie oczywiście)
z resztą sztuczne potki też sprzedawalem na NB (czasami nawet po 1000 sztuk) i nic, nie wiem gdzie Wy macie problem z tym banem :v

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Jakiś czas temu posypały się za to bany, bug wykorzystywałam bodajże od 2 miesięcy, zgarnęłam bana na tydzień :c Wszystko zależy czy gm'owi będzie się chciało to sprawdzać. 

Opublikowano

Ja tam bugowałem i żadnego bana nie wyłapałem. Bana szybciej dostaniesz jak wystawisz poty z mimica na nb.

Opublikowano

Sam dorobiłem się tym sposobem kupe hajsów. Nie wiem jak teraz rynek i na jakim serwerze grasz , ale miesiąc temu jak liczyłem , to jest to bardziej opłacalny zarobek niż np dropienie piórek. Ja tam bym bocił , jak boisz się o bana to w pare dni robisz nowe konto i bocisz na tym nowym , żeby się nie narażać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...