Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestałem używać skryptów od kilku dni

kronos126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam wyjebane? z resztą gdy grasz na skryptach lepiej poznajesz mechaniki i zapamiętujesz ruchu unikania spelli, wykonywania combo etc więc granie na przemian ze skryptami i bez jest ok ale chyba nie wiem po co ten temat

Opublikowano

mam wyjebane? z resztą gdy grasz na skryptach lepiej poznajesz mechaniki i zapamiętujesz ruchu unikania spelli, wykonywania combo etc więc granie na przemian ze skryptami i bez jest ok ale chyba nie wiem po co ten temat

jakie mechaniki? skrypty nie maja mechanik tylko trafiają wszystko i nic poza tym 

Opublikowano

jakie mechaniki? skrypty nie maja mechanik tylko trafiają wszystko i nic poza tym 

Dlatego ja gram gorzej na wszystkim prócz adc gdy używam skrypty. Te postaci, które są na skryptach dobre poza adc nie są viable i nie opłaca się nimi grać. 

Opublikowano

Jednym pomaga granie chwile na skryptach innym psuje skilla. Jak ktoś się za bardzo przyzwyczai do skryptów to później sam nie potrafi grać bo nie wyćwiczy refleksu czy podejmowania szybkich decyzji bo jak, skoro spacja do tej pory robiła to za niego. Gdybanie, temat jest bez sensu i nie mam pojęcia do czego autor zmierza lub co chce osiągnąć..

Opublikowano

Witam przestałem używać skryptów gram czyściej, lepiej się teraz uczę grać ;)

Pozdro ;)

Szok,tak się zastanawiam co Cię kierowało pisząc ten temat hmm ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...