Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja serwera speedpvp.

TeseuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moze mnie znacie ,a z moze nie, kiedys mialem serwer pvp (speedpvp) gralo na nim okolo 120 osob. Planuje reaktywacje serwera lecz z innej domeny poniewaz ta wykupil jakis bot.

Szukam osob na kazda posade, aktualnie pomagaja mi ziomki z WAIT.

Mam juz spawna standard, knock oraz 2 areny 1vs1.

Prosze pisac na skype SERWERYOUPVP

Z gory przepraszam za brak z z kropka lecz mam wgrana w windowsie programowanie w jezyku angielskim.

Zglaszac sie w temacie.

Pozdrawiam,

@Edit Poszukuje GRAFIKA!

Opublikowano

Nie polecam tego pana, zwykły debil co ma 13, no może 14 lat. Tylko wyzywać potrafi, nie ma za grosz pojęcia o prowadzeniu serwera, na tym "jego serwerze" były lagi, bo serwer był źle zoptymalizowany, głównie oparty o plugin skript. Co do map, nie były złe natomiast rewelacji nie było. Rzecz jasna koledzy z gimnazjum w obsadzie administratorów - i tak było tam zawsze od uja cheaterów. Aaa, na sam koniec dodam że ten zjeb, szpiegował graczy, a konkretnie "podglądał" ich hasła po czym je wykorzystywał by włamać się na cudze konto na innym serwerze. Nikt kto jest poważny przecież tak nie robi, nie? Podsumowując NIE POLECAM oraz ODRADZAM podjęcia się jakiejkolwiek współpracy z tym małym śmieciem :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up Kolego zazdrosciles mi tak duzej ilosci graczy, dlatego bylismy na drodze wojennej. Gdy chcialo mi sie zrobic serwer przy 150 osobach laga nie bylo wiec sory ;]

]

Opublikowano

@up Kolego zazdrosciles mi tak duzej ilosci graczy, dlatego bylismy na drodze wojennej. Gdy chcialo mi sie zrobic serwer przy 150 osobach laga nie bylo wiec sory ;]

]

Wysłałem ci zaproszenie na Skype, możemy pogadać ;) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...