Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

csgodouble - 4k coins ile?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po raz kolejny mam 4k coins. Nie mam pojęcia ile betować, aby szybko wyjść i abym był w miarę bezpieczny. Ktoś ma jakiś pomysł? Myślę, że taką normalną stawką byłoby 20/15 coins.

Opublikowano

ja jak mam xxx kwotę to stawiam po 1/4 ale po każdym bd czekam kilka kolejek no chyba że na 100% jestem pewny że wejdzie.  Odpal w 2 karcie też Provably fair i pacz co wylatywało ostatnio. Na double tworzą się z kolorów takie patterny więc czasami mogą się powtórzyć albo być podobne. Ja gram właśnie tak. Ale zostaje ci też wykupienie bota na ebay'u.

xD

Opublikowano

ja jak mam xxx kwotę to stawiam po 1/4 ale po każdym bd czekam kilka kolejek no chyba że na 100% jestem pewny że wejdzie.  Odpal w 2 karcie też Provably fair i pacz co wylatywało ostatnio. Na double tworzą się z kolorów takie patterny więc czasami mogą się powtórzyć albo być podobne. Ja gram właśnie tak. Ale zostaje ci też wykupienie bota na ebay'u.

Bot który i tak wszytsko za przeproszeniem Przpierdoli ?

Opublikowano

4k to nic na double, zresztą każda kwota nic tam nie znaczy. Im masz więcej, tym chcesz więcej betować.

Ogólnie z taką kwotą nie opłaca się tam grać, najlepiej ogarnąć sobie 50k i ustawić bota na 10 coinsów na cały dzień. 

Opublikowano

4k to nic na double, zresztą każda kwota nic tam nie znaczy. Im masz więcej, tym chcesz więcej betować.

Ogólnie z taką kwotą nie opłaca się tam grać, najlepiej ogarnąć sobie 50k i ustawić bota na 10 coinsów na cały dzień. 

Tak skąd ja Ci k***a wezme 50k? Chcę zarobić z 4000. Nic nie wnosisz do tematu więc po co specjalnie nabijasz post? Pytanie brzmi jaką kwotą obstawiać, aby w miarę wyjść, a Ty mi doradzasz jakiegoś bota i abym sobie wpłacił 50k. Ziomek...

Opublikowano

Tak skąd ja Ci k***a wezme 50k? Chcę zarobić z 4000. Nic nie wnosisz do tematu więc po co specjalnie nabijasz post? Pytanie brzmi jaką kwotą obstawiać, aby w miarę wyjść, a Ty mi doradzasz jakiegoś bota i abym sobie wpłacił 50k. Ziomek...

lol, nic nie zrobisz z 4k, napisałem w pierwszym zdaniu, chyba, że chcesz stawiać zaczynając od 1 coinsa

Opublikowano

lol, nic nie zrobisz z 4k, napisałem w pierwszym zdaniu, chyba, że chcesz stawiać zaczynając od 1 coinsa

zrobiłem 20k. Przejebałem i chcę spróbować jeszcze raz bezpieczniej. Zresztą, skąd wiesz, że nic nie zrobię? 

Opublikowano

zrobiłem 20k. Przejebałem i chcę spróbować jeszcze raz bezpieczniej. Zresztą, skąd wiesz, że nic nie zrobię? 

Z doświadczenia, większość userów ci tu też to powie. 

Opublikowano

Według mnie najlpeszym rozwiązaniem  bedzie stawnie na zielone poniewaz masz duzo szans na win 

Stawiasz kolejno 

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,20,30,40,50,60,70,80,90,100,300,300 itd ;) tylko jak zobaczysz ze wyleciało zielone to odczekaj torszke czasu abyś nie przegrał wszystkiego z takiego powodu ze dlugo tego zielonego nie bedzie ;) 

Opublikowano

Przy takiej kwocie sposób na green jest mało opłacalny. 80% że przegrasz all. Raczej posłużę się własną wymyśloną metodą. close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...