Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie plików z uszkodzonej Z1.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

przychodzę do was z problemem jaki natrafił mi się w xperia Z1,spadł mi telefon i pękł (dotyk nie działa) i zwacam się do was z pytaniem czy mogę teraz jakoś dane na szybko odzyskać zanim oddam go do serwisu?? Zależy mi na czasie ponieważ mam tam dane ze szkoły :/ podłączając telefon mam zablokowane multimedia i nic nie mogę zrobić.

P.S swoją drogą ile trwa wymiana dotyku ??

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Kilka tygodni, maksymalnie myślę do miesiąca. Spróbuj go po prostu uruchomić i podłączyć, jak nie zadziała to sprawdź czy nie ma opcji mountu danych przez recovery. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Pierwszy pomysł odpada,Raczej ten drugi pomysł,Recovery tyle że jak to zrobić?? jakim programem albo jakiś poradnik.

Ew. podłącze do niego jaką myszke klawiaturę bądź touchpada aby zmienić opcje i dostać się do niego??

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Podłącz przez OTG  myszkę czy klawiaturę  prze huba z własnym zsikaniem to podłączysz tez i pena na którego skopiujesz dane .

W sumie sama mysz wystarczy, potem wysłać dane na na Google drive 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

dzięki ziomuś,OTG działa a jajestem w niebie,tylko teraz mam większy problem bo jak zaznaczam rzeczy które chce na dysk dać to dotyk (w środku ekranu łączy i ciągle ,,klika'') nie pozwala mi,Da sie go jakoś wyłączyć gdy mam mysz podłączoną?? i gdzie znajdę opcje dot udostępniania multimediów (te opcje co się pojawiają gdy podłączam fona do  kompa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...