Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kuroko no basket 3

Nawicho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie mogę znaleźć pozostałe odcinki czyli d 21 do 25 bo nie mogę ich obejrzeć ani znaleźć a bardzo mi zależy żeby dokończyć to anime. nie moge odtworzyc na www.kreskoweczki .pl i na animezone .pl a nie ma ich na a-o.pl dajcie gdzie mogę znaleźć po polsku napisy 

tumblr_msh8e7sxEa1r3sabqo5_500.gif    Nie wiemy, jakimi ludźmi tak naprawdę jesteśmy, aż do momentu przed naszą śmiercią.

Opublikowano

Shinden.pl

Anime-odcinki.pl

Przeczytałeś ze na anime-odcinki.pl nie ma od 21 do 25 a na shinden kradną od animezone.pl jakieś inne strony?

tumblr_msh8e7sxEa1r3sabqo5_500.gif    Nie wiemy, jakimi ludźmi tak naprawdę jesteśmy, aż do momentu przed naszą śmiercią.

Opublikowano

Zobacz na on-anime.pl, może będzie.

Nie pitol i oglądaj na shindenie. Jak nie tam, na innych tych wyżej podanych - polskich nie ma/nie działa, to masz 2 opcje. Zwrócić się do wujka Google, napisać Kuroko no Basket 3 PL Online czy coś w tym stylu, poszukać/pobrać z torrentów jak np. Nyaa.se, do tego napisy z animesub.info

Opublikowano

Z tego co pamiętam ja na shindenie oglądałem więc tam powinny działać, co z tego, że kradną? xD

No chociażby to, że jest później problem ze znalezieniem ostatnich odcinków, bo tłumacze mają wyjebane - "Skoro kradną to nie będę tłumaczył tego dalej."

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

No chociażby to, że jest później problem ze znalezieniem ostatnich odcinków, bo tłumacze mają wyjebane - "Skoro kradną to nie będę tłumaczył tego dalej."

­

Tak, zdarzyło mi się tak kilka razy. Ze wszystkich polskich stron, które znasz, mógłbyś mi wymienić te, które nie kradną od nikogo? Wbijam, co dalej?

Opublikowano

­

Tak, zdarzyło mi się tak kilka razy. Ze wszystkich polskich stron, które znasz, mógłbyś mi wymienić te, które nie kradną od nikogo? Wbijam, co dalej?

Nie ma takich stron. Każdy od każdego kradnie. Pół biedy jeżeli rozchodzi się o rozkradanie zuploadowanych odcinków jak to bywa zazwyczaj z anime-odcinki, bo wtedy tłumacz kończy swoją pracę (ale uploader nie uploaduje, bo jak rozkradają to ma wyjebane) i można napisy znaleźć na anime-sub i dopasować do odpowiedniego japońskiego RAW'a z nyaa.se czy czegoś podobnego.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...