Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żywe serwery Last Chaos

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do privów to GenericName02 , Vanillia -(Ten serwer dopiero się rozwija)

Co do globala Osobiście wróciłem do niego Co do liczy graczy Myślę że jest duża Wiadomo to nie jest liczba z przed 3-5 lat  To kwesia czego szukacie  tłumu ? Czy  dobrej zabawy ze znajomymi 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Rozważałam global, ale po głębszych przemyśleniach stwierdzam, że zaczynanie czegokolwiek na PL-u mija się z celem. :v Rozumiem, że priv'a podobnego do Genesisa nie ma?

Opublikowano

Vanillia -(Ten serwer dopiero się rozwija)

Nie polecaj ludziom crapów xD

Rozważałam global, ale po głębszych przemyśleniach stwierdzam, że zaczynanie czegokolwiek na PL-u mija się z celem. :v Rozumiem, że priv'a podobnego do Genesisa nie ma?

Nie ma. Teraz nie ma nowych serwerów, co są godne uwagi. LCGenericName02 trzyma się bardzo dobrze jak na swój wiek. xp

Opublikowano

Niema juz na co liczyc  ... dobre serwery wygasly :P

Opublikowano

@Karyvlea wydawało mi się że jesteś już dużą dziewczynką, a zachowujesz się jak 8 latka. To co Ci się nie podoba równa się u Ciebie z hejtem :D 

Najprawdopodobniej bardzo lubisz inny serwer lub po prostu gra na nim mnóstwo Twoich znajomych co wiąże się z dawaniem negatywnej innym serwerom opinii. W imię zasady "tylko moje jest najlepsze". Grałaś? Jeśli nie to spróbuj i zbuduj konstruktywną wypowiedź ;) Najlepiej ocenia się nic nie robiąc.

Nie pozdrawiam,

Diego

23udl52.jpg

Opublikowano

@Karyvlea wydawało mi się że jesteś już dużą dziewczynką, a zachowujesz się jak 8 latka. To co Ci się nie podoba równa się u Ciebie z hejtem :D

Najprawdopodobniej bardzo lubisz inny serwer lub po prostu gra na nim mnóstwo Twoich znajomych co wiąże się z dawaniem negatywnej innym serwerom opinii. W imię zasady "tylko moje jest najlepsze". Grałaś? Jeśli nie to spróbuj i zbuduj konstruktywną wypowiedź ;) Najlepiej ocenia się nic nie robiąc.

Nie pozdrawiam,

Diego

Z calym szacunkiem ale wychodzi po twoich postach ze '' lizesz dupe'' temu serwerowi. Jesli tobie sie podoba to super ale nie musisz kazdego przekonywac do niego. :)

Opublikowano

Nie pozdrawiam,

Diego

Tak, odpaliłam, zobaczyłam i wywaliłam z dysku. Nie gram w LC, więc nie "lubię bardzo innych serwerów", ale oczywiste jest to, że taki Generic jest 100 razy lepszy od tego crapa. Nigdy nie będę grała na serwerze, którym się zajmuje administrator, który nie umie poprawnie złożyć wypowiedzi po polsku + kradnie pracę innych. A 60 osób online to żaden wyczyn, nie ma z kim tam grać.

I nie to, co mi się nie podoba, tylko to, co po prostu nie jest dobre. A Ty jakiś zaślepiony jesteś i uważasz ten serwer za cud. Podlizać się chcesz adminowi za jakiegoś nic niewartego gma? Pls.

Opublikowano

Tak, odpaliłam, zobaczyłam i wywaliłam z dysku. Nie gram w LC, więc nie "lubię bardzo innych serwerów", ale oczywiste jest to, że taki Generic jest 100 razy lepszy od tego crapa. Nigdy nie będę grała na serwerze, którym się zajmuje administrator, który nie umie poprawnie złożyć wypowiedzi po polsku + kradnie pracę innych. A 60 osób online to żaden wyczyn, nie ma z kim tam grać.

I nie to, co mi się nie podoba, tylko to, co po prostu nie jest dobre. A Ty jakiś zaślepiony jesteś i uważasz ten serwer za cud. Podlizać się chcesz adminowi za jakiegoś nic niewartego gma? Pls.

Jeśli nie lubisz innych serwerów to po co się zajmujesz Last Chaos jeśli nie lubisz tych "innych" serwerów. Przecież takie jest właśnie zadanie Privów, bycie innymi od globala, a po czasie same stają się wyznacznikami standardów, które znów z czasem inni próbują edytować i robić z nich właśnie coś "innego".

Nigdy nie będę grała na serwerze, którym się zajmuje administrator, który nie umie poprawnie złożyć wypowiedzi po polsku + kradnie pracę innych 

W takim razie nie powinnaś grać na żadnym privie ponieważ wszystkie są kradzione. Co do pisowni administratora, nie są to poematy oraz błędy są rażące, lecz czy administrator gra za Ciebie? Poza tym nikt nie każde Tobie czytać, a jeśli chcesz gawędzić z adminem to wejdź na forum i napisz na priv.

Przyznaję, na każdym serwie są bugi, na tym dużo więcej i tak jak pisałaś nie jest dobry, ale jeśli ktoś jest początkujący to tak wychodzi. Nie wiem kim jesteś w prawdziwym życiu, ale jeśli pracujesz to bardzo dobrze wiesz, że nic nie wychodzi dobrze za pierwszym razem. Chyba, że już kiedyś to robiliśmy i teraz wracamy.

Nie lubisz innych przez faworyzację takich serwerów jak Generic, a dlaczego? Ponieważ jest masówka. Spuścizną Destiny oraz resztką Fantasy, które mniej, więcej w tym samym czasie funkcjonowały. Oczywiste, że większość z nas idzie z tłumem. Serwery, które poupadały dały szansę właśnie Genericowi, który skupił graczy z owych serwerów, ponieważ w swoim czasie był tym najlepszy i najbardziej innowacyjnym jak na tamten okres.

A Ty jakiś zaślepiony jesteś i uważasz ten serwer za cud. Podlizać się chcesz adminowi za jakiegoś nic niewartego gma? Pls.

Uważam za cud? - Tak. Pytanie dlaczego? Po co mi Gm? Po to, aby ustawić sobie kkkkk golda, cashu, mieć wep oraz set z statami w kosmos oraz być nieśmiertelnym? Nie dziękuję, wolę być najlepszy wiedząc, że sam do tego doszedłem.

Jeśli tak bardzo Cię to interesuje to Ci odpowiem czemu, aż tak bardzo lubię ten serwer. Otóż piszę wszystkie posty licząc na to, że admin to przeczyta, ale nie liczę na żaden profit. Mam jedynie nadzieję, że osoba, która poświęciła swój czas, pieniądze oraz nerwy wiedziała o dobrze wykonanej robocie oraz, że ktoś ją docenia. Trzeba motywować takich ludzi. Składam wyrazy szacunku dla osoby, która posiada takie umiejętności ponieważ jestem zwykłym szarym graczem, który potrafi tylko wbijać lvl, a do postawienie serwera trzeba mieć coś w głowie. Poza tym mam nadzieję, że jakiś "świeżak" zainteresuje się moimi wypowiedziami i jednak zajrzy na ten serwer, a nie na Generic.

Idąc Twoim tokiem rozumowania powinniśmy od razu skazywać na lincz serwy, które dopiero się "rodzą" i próbują coś wskórać, może akurat jeden z tych samorodków, będzie tym, który zastąpi Generica? Poza tym myślisz że owy Generic nie był syfem w początkowym stadium? Po prostu miał czas, aby się rozwinąć i dorosnąć do tego czym jest. W takim razie od teraz skazujmy, każdy nowo powstały serwer na mogiłę czy ten lepszy, czy ten gorszy. Nawet Generic zaczynał od 1 czy tam 60 osób online.

Jeśli uważasz, że jest aż tak zły to podejmij wyzwanie i postaw swój serwer to zobaczymy jak będzie. 

A Ty jakiś zaślepiony jesteś i uważasz ten serwer za cud. Podlizać się chcesz adminowi za jakiegoś nic niewartego gma? Pls.
Z calym szacunkiem ale wychodzi po twoich postach ze '' lizesz dupe'' temu serwerowi. Jesli tobie sie podoba to super ale nie musisz kazdego przekonywac do niego.  :) @MiyoChang

Polecam poczytać moje wszystkie wypowiedzi dotyczące inny serwerów i mogę się z wami założyć, że nie ma w nich żadnej krytyki. Ponieważ jestem pozytywnie uzależniony (?) i daję szansę, każdemu serwerowi. Jeśli nie ze względu na graczy to na ludzi, którzy wysilili się, aby on powstał. 

23udl52.jpg

Opublikowano

Jeśli nie lubisz innych serwerów to po co się zajmujesz Last Chaos jeśli nie lubisz tych "innych" serwerów. Przecież takie jest właśnie zadanie Privów, bycie innymi od globala, a po czasie same stają się wyznacznikami standardów, które znów z czasem inni próbują edytować i robić z nich właśnie coś "innego".

Zajmuję się cmentarzyskiem gier do którego trafiło Last Chaos. A zaglądam tutaj i się wypowiadam, ponieważ została mi jakaś wiedza po tych 2 latach(?).

Nie rozumiem na co jest odpowiedzią Twoje drugie zdanie, więc nie komentuję. 

W takim razie nie powinnaś grać na żadnym privie ponieważ wszystkie są kradzione. Co do pisowni administratora, nie są to poematy oraz błędy są rażące, lecz czy administrator gra za Ciebie? Poza tym nikt nie każde Tobie czytać, a jeśli chcesz gawędzić z adminem to wejdź na forum i napisz na priv.

W poprzednim poście napisałam, że nie gram w żadne LC.

Stwierdzam fakt, że administrator nie umie pisać po polsku, więc nie zaczęłabym marnować czasu na jego serwer. Pokazał swój poziom na forum.

Uważam za cud? - Tak. 

Współczuję. 

Nie lubisz innych przez faworyzację takich serwerów jak Generic, a dlaczego? Ponieważ jest masówka. Spuścizną Destiny oraz resztką Fantasy, które mniej, więcej w tym samym czasie funkcjonowały. Oczywiste, że większość z nas idzie z tłumem. Serwery, które poupadały dały szansę właśnie Genericowi, który skupił graczy z owych serwerów, ponieważ w swoim czasie był tym najlepszy i najbardziej innowacyjnym jak na tamten okres.

Wolałabym masówkę, niż grać sama ze sobą. 

Jeśli tak bardzo Cię to interesuje to Ci odpowiem czemu, aż tak bardzo lubię ten serwer. Otóż piszę wszystkie posty licząc na to, że admin to przeczyta, ale nie liczę na żaden profit. Mam jedynie nadzieję, że osoba, która poświęciła swój czas, pieniądze oraz nerwy wiedziała o dobrze wykonanej robocie oraz, że ktoś ją docenia. Trzeba motywować takich ludzi. Składam wyrazy szacunku dla osoby, która posiada takie umiejętności ponieważ jestem zwykłym szarym graczem, który potrafi tylko wbijać lvl, a do postawienie serwera trzeba mieć coś w głowie. Poza tym mam nadzieję, że jakiś "świeżak" zainteresuje się moimi wypowiedziami i jednak zajrzy na ten serwer, a nie na Generic.

Każdy głupi może postawić taki serwer. Ja bym mogła nawet postawić, co to takiego? Teraz masz tyle tutorialów i pliki na wyciągnięcie ręki. 

Jeżeli lubisz tracić czas to sobie graj na tej vanili. Ale osoba, która ma ochotę pograć spokojnie, bez stresu, że zaraz serwer się zmyje, to powinna zawitać na Genericu. O tym każdy stary bywalec LC wie. 

Idąc Twoim tokiem rozumowania powinniśmy od razu skazywać na lincz serwy, które dopiero się "rodzą" i próbują coś wskórać, może akurat jeden z tych samorodków, będzie tym, który zastąpi Generica? Poza tym myślisz że owy Generic nie był syfem w początkowym stadium? Po prostu miał czas, aby się rozwinąć i dorosnąć do tego czym jest. W takim razie od teraz skazujmy, każdy nowo powstały serwer na mogiłę czy ten lepszy, czy ten gorszy. Nawet Generic zaczynał od 1 czy tam 60 osób online.

Nie, nie był syfem. I miał może 60 osób online, ale to w dniu startu. 

Z calym szacunkiem ale wychodzi po twoich postach ze '' lizesz dupe'' temu serwerowi. Jesli tobie sie podoba to super ale nie musisz kazdego przekonywac do niego.  :) @MiyoChang

Niby komu, co? xD Nie gram na Genericu od kilku lat, po co miałabym "lizać dupę"... w dodatku serwerowi? Dafuq

Będę przekonywać, bo jest to jedyny stabilny serwer LC. Dowodem jest to, że od kilku lat się trzyma na rynku. 

Opublikowano

Oto moja (chyba) ostatnia odpowiedź: 

http://i1.ryjbuk.pl/41665232474edf0874f233eac8060aabff30e84b/klotnia-w-necie-gif

Tak właśnie to wygląda. Przeprowadziłem już mnóstwo takich kłótni, zapewne tak samo jaki i Ty, więc oboje dobrze wiemy, że to do niczego nie prowadzi. Ja swoje Ty swoje. Pewnie zarzucisz teksem "zabrakło Ci argumentów" itp., ale po prostu nie chce mi się poświęcać kolejnych 10-15 minut na odpowiedź. Zapewne dam się sprowokować jeśli bardzo się proponujesz, ale na ten czas proponuję zakończyć ten spór z wynikiem 1:1.

23udl52.jpg

Opublikowano

Będę przekonywać, bo jest to jedyny stabilny serwer LC. Dowodem jest to, że od kilku lat się trzyma na rynku. 

Nie jedyny, jest jeszcze Eternia :p

Opublikowano

Ja osobiście polecam GenericName02, do serwera ciągle dochodzą jakieś nowości, stworzenie silnej zbroi 250 jest naprawdę bardzo ciężkie jednak daje ogromne efekty, a fakt że są 3 zestawy setów które można łączyć daje duże zróżnicowanie. Serwer trzyma się bardzo dobrze od kilku lat, oraz doszły mnie słuchy że administrator planuje znowu jakiś większy patch. Na serwerze gra naprawdę dużo ludzi w porównaniu do innych privów i globala, bardzo polecam ten serwer  :)

System frakcji stał się zbędny dzięki czemu można przeskoczyć z setu 210 do setu 250, informacja dla tych co zrezygnowali ponieważ nie byli w stanie wbić frakcji :D

Opublikowano

Zajmuję się cmentarzyskiem gier do którego trafiło Last Chaos. A zaglądam tutaj i się wypowiadam, ponieważ została mi jakaś wiedza po tych 2 latach(?).

Nie rozumiem na co jest odpowiedzią Twoje drugie zdanie, więc nie komentuję. 

W poprzednim poście napisałam, że nie gram w żadne LC.

Stwierdzam fakt, że administrator nie umie pisać po polsku, więc nie zaczęłabym marnować czasu na jego serwer. Pokazał swój poziom na forum.

Uważam za cud? - Tak. 

Współczuję. 

Wolałabym masówkę, niż grać sama ze sobą. 

Każdy głupi może postawić taki serwer. Ja bym mogła nawet postawić, co to takiego? Teraz masz tyle tutorialów i pliki na wyciągnięcie ręki. 

Jeżeli lubisz tracić czas to sobie graj na tej vanili. Ale osoba, która ma ochotę pograć spokojnie, bez stresu, że zaraz serwer się zmyje, to powinna zawitać na Genericu. O tym każdy stary bywalec LC wie. 

Nie, nie był syfem. I miał może 60 osób online, ale to w dniu startu. 

Niby komu, co? xD Nie gram na Genericu od kilku lat, po co miałabym "lizać dupę"... w dodatku serwerowi? Dafuq

Ja to napisalalem do @Diego1312 :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Padło na Generica, rzeczywiście serwer trzyma się świetnie, ale ta dłuższa przerwa od LC zrobiła swoje. :v Jakby ktoś był na tyle miły i wytłumaczył zasady grania na etapach 180/200+, to byłabym wdzięczna. Ogólnie jakieś ciekawostki, wskazówki, chociażby skąd wytrzasnąć exp-peta (Leopard/Maxiu)? Bo chyba w IS ich nie ma. Od którego poziomu opłaca się pić EXP Drinki? I ile ich mniej więcej potrzeba do wbicia 220 lvl'a? Jakie eq najlepiej robić na ex-zamachowca? :v Widziałam, że są jakieś dziwne bony w eq, po 9? No i biżuteria.. chyba teraz nie opiera się tylko na Generic Ringach, ale przeszła w bardziej zaawansowane stadium? 

Opublikowano

Ja się wypowiem o Extended nie polecam tego serwera ponieważ tam dostaje się bana stałego jak tylko za szybko wbija się lv gram w LC już dobre 9 lat i nigdy nie spotkałam się z takim traktowaniem graczy jak na tym serwerze tam to jest prawdziwe włażenie w tyłki adminowi czy nawet samemu GSowi  jednym słowem jest tam syf tylko poleciła bym wam TenaciousFinal fajny serwer administratorzy bardzo pomocni i komunikatywni nie olewają graczy i co najważniejsze wprowadzają zmiany które odpowiadają graczom a nie im samym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...