Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagralibyście na takim trybie serwerowym RPG? Pomysły.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcałbym stowrzyć taki RPG, zagralibyście?

-Questy (Umożliwiające założenie frakcji)

-Frakcje (Możliwosć wojen, zagarniania terenu)

-Drop z rud (Drop z rud które byłby regenerowane raz w miesiącu)

-Magia (równego typu magia, od leczenie po walke)

-Alechamia (tworzenie specjalnych miksutr zwiększających dmg, umożliwiające latanie itp.)

-Craftingi (mozliwosc craftu własnej zbroi itp.)

Zagrlaibyście, na takim RPGku? Nie chce sie rozpisywać, 

Opublikowano

Ciężko stwierdzić, może i bym zagrał, ale z przyzwyczajenia do innych serwerów, zupełnie odchodzących od Twojego pomysłu, źle bym się czuł grając na takim serwerze.

Pomysł jak najbardziej dobry, ale zależy oczywiście wszystko od wykonanej pracy.

mpc.PNG

Opublikowano

Ciężko stwierdzić, może i bym zagrał, ale z przyzwyczajenia do innych serwerów, zupełnie odchodzących od Twojego pomysłu, źle bym się czuł grając na takim serwerze.

Pomysł jak najbardziej dobry, ale zależy oczywiście wszystko od wykonanej pracy.

czemu źle byś się czuł?

Opublikowano

czemu źle byś się czuł?

Przez to, że takie serwery nie były przeze mnie znane, tylko standardowe tryby. Do takiego "innego" trybu niż inne ciężko (dla mnie) się przyzwyczaić. Grałem kiedyś na jednym podobnym serwerze, ale był słabo wykonany więc tylko wszedłem i po 10 minutach wyszedłem, bo zobaczyłem, że aby zdobyć 10 poziom (do odblokowania map do expienia) trzeba było zabijać graczy, ale chodziły po PVP levele 30-70.

mpc.PNG

Opublikowano

Oczywiście, że zagrałbym na polskiej scenie serwerów RPG jest bardzo mało tak zaje***tych pomysłów jeżeli serwer nie upadnie po pierwszym miesiącu i będzie jakieś zainteresowanie ze strony graczy zagrałbym. Inni tak samo zapewne zagraliby :)

Opublikowano

hym.. spróbuje coś takiego stworzyć w najbliższym czasie, jeżeli ktos chętny do ekipy to zapraszam na skype: VeSteQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...