Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HyperX cloud czy może Razer kraken pro ?

Mesutxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce kupić do 300 zł słuchawki z dobrym mikrofonem. Chcę aby byly one wytrzymałe i dobrze grały. Ważne jest też pozycjonowanie międzyinnymi np w cs go. Nie wiem czy te razery to nie sa przypadkiem aby mocne marketingowo a słabe praktycznie :) Jak mówicie ? CO będzie lepsze ?

A tak w ogóle to moja płyta główna ogarnie te słuchawki cloud ? Nie będzie jakichś problemów ? Jak wejdę w karte dzwiękową to pisze tak.

Internal High Definition Audio Bus. Uciągnie to hypery  ? To jest chyba karta zintegrowana jeśli się nie mylę.

Pozdrawiam Mesut

Opublikowano

To nie jest nazwa zintegrowanej karty dźwiekowej. HyperX Cloud biją krakeny pod każdym względnie dobrą kartę dźwiękową. Jeżeli nie masz dobrej to możesz kupić HyperX Cloud II, one mają w zestawie kartę dźwiękową na USB.

RAsfepN.png
Opublikowano

To nie jest nazwa zintegrowanej karty dźwiekowej. HyperX Cloud biją krakeny pod każdym względnie dobrą kartę dźwiękową. Jeżeli nie masz dobrej to możesz kupić HyperX Cloud II, one mają w zestawie kartę dźwiękową na USB.

Mają kartę, która jest nawet gorsza od przeciętnej integry.

Co do tematu, krakeny to kupa pełna plastiku i słabej jakości basu. Cloudy za to są zrównoważone, żadne pasmo nie jest jakoś bardzo słyszalne od drugiego. 

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...