Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Myślicie?:D

Czy?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dzie taka technologia? :O

• Jasne, s?dz? ?e tak i to fajny pomys? ;D
      3
    • Jasne, s?dz? ?e tak, ale niezbyt mi si? to podoba.
      3
    • My?le ?e co? takiego nie powstanie, aczkolwiek chcia?bym
      3
    • S?dz? ?e nie, i nie chcia?bym
      9
  2. 2. Czy chcia?by? aby co? takiego by?o?

• No jasne!, Fajna sprawa :D
      6
    • Nie..zdecydowanie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiałem się czy powstanie taka technologia za życia jeszcze która będzie polegała na czymś takim:

Że np. postacie fikcyjne staną się realne, jakoś je ożywią, np. Postacie z kreskówek bądź mangi :D

Według mnie to fajna sprawa.

Wypowiadajcie się.

Margines:

-Zapraszam do oceniania mojej pracy w dziale fanart =( http://www.mpcforum.pl/topic/152218-rysunek-d/

logo_black3.png

Opublikowano

Raczej nie, bo powiedzmy taki by ci songo wyszedł z ekranu i roz***ał cały świat xD

Opublikowano

Ale nie to miałem na myśli że z ekranu wyłazi, tylko np. tak jakby takie zajebiscie realne roboty, jak ludzie prawie identyczne lub cos w tym stylu, nie umiem sie wyslowic nie wiem jak to dokladnie nazwac xD

logo_black3.png

Opublikowano

Ale nie to miałem na myśli że z ekranu wyłazi, tylko np. tak jakby takie zajebiscie realne roboty, jak ludzie prawie identyczne lub cos w tym stylu, nie umiem sie wyslowic nie wiem jak to dokladnie nazwac xD

Jak zobacze jakiś "cosplay" to mi się rzygać chcę, ciekawe jak by to wyszło.

hmm.

mangobot?

Opublikowano

Za życia ? - Nie.

Najpierw niech wymyślą Napęd nadprzestrzenny ale najpierw muszą mieć Technologia nadprzestrzenna ( Poziom 3 ), a żeby mieć Technologie nadprzestrzenną ( poziom 1) muszą spełnić poniższe wymagania:

Technologia energetyczna (Poziom 5)

Technologia ochronna (Poziom 5)

Laboratorium badawcze (Poziom 7)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ja bym nie chcial, jakis dyktator ozywail by jakies mityczne stwory i by chcial przejac kontrole nad swiatem i bedzie wygladalo jak w metro2033 ;d

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

W najbliższym czasie na pewno nie, ale w przyszłości może być coś takiego. Ja nie chciałbym mieć za życia czegoś takiego - zbędne zabawki.

Opublikowano

Wiadome jest to , że technologia przekroczy nasze najśmielsze oczekiwania , ale czy my tego dożyjemy ? raczej nie , ale i tak bym nie chciał żyć w świecie przepełnionym technologią pod sam kibel

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

znaczy sie to jest moim zdaniem nie możliwe bo wymagało by skomplikowanej SI do tego niekoniecznie by gwarantowało to życie dla tego tylu stworzeń bo ludzie znani są z tego że robią rzeczy nie logiczne np:żeby ratować życie innego człowieka kosztem swoim

Opublikowano

Za życia ? - Nie.

Najpierw niech wymyślą Napęd nadprzestrzenny ale najpierw muszą mieć Technologia nadprzestrzenna ( Poziom 3 ), a żeby mieć Technologie nadprzestrzenną ( poziom 1) muszą spełnić poniższe wymagania:

Technologia energetyczna (Poziom 5)

Technologia ochronna (Poziom 5)

Laboratorium badawcze (Poziom 7)

Za dużo Ogame :D

Opublikowano

to jest prawie nie możliwe bo gdy by zapisać człowieka w postaci komputerowej (atom po atomie) to by zajmował 35 tysięcy miliardów gigabajtów (z discovery)

czyli nano fabryka by musiała "drukować" 35 tysięcy miliardów gigabajtów a więc to by zajeło... uhuhu...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...