Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW] Opłacalność kupna-Multiplayer

metka_pixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SteamCharts wlicza tylko osoby ze Steam.

Ja sam polecam. Jest dużo różnorodnych,przepełnionych serwerów.

Mając wersje Steam można grać z wersja noSteam.

Opublikowano

Warto.

Wciąż jest pełno serwerów zagranicznych, ale też kilka polskich, które są praktycznie pełne.

Nie wiem jak działa Steam, ale ludzi grających na pewno jest więcej :)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngCinu.

Wersja Steam'owa jest taka sama jak normalna wersja pudełkowa lub nawet pirat. Można zagrać ze wszystkimi, wszędzie. Tylko nie będzie wyświetlało komunikatu, że klucz jest aktualnie używany na serwerze do którego chce się połączyć xD.

Opublikowano

a mw3 ? steam pokazuje ze 4.5k graczy.. cena ta sama wiec nie wiem :) czy cod4 mw czy mw3 :D

Jeżeli jesteś słabszym graczem CoDa, to poleciłbym bardziej MW3.

Jak dla mnie łatwiej, lepsza grafika, więcej możliwości. W MW1 teraz grają tylko osoby które się na niej znają i są dobrzi :v

Opublikowano

W MW3 jest dużo cheaterów i w dodatku nie ma balansu broni bo mp7 tam kosi osobiście nie polecam i kupiłbym na twoim miejscu cod4

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

W MW3 jest dużo cheaterów i w dodatku nie ma balansu broni bo mp7 tam kosi osobiście nie polecam i kupiłbym na twoim miejscu cod4

Tak samo jak w CoD4 kosi samo AK-47 :v Jak dla mnie broń w CoD, to tylko dla wygody. Samym Uzi można robić duże kill streak'i, kiedy dałem go sobie tak dla sprawdzenia do ekwiunku z mocą obalającą i sprawniejszym celowaniem, to ze spokojem robiłem 7+, a maks zrobiłem 19 killi :v
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodam że na jeden serwer w MW1 występuje min. 2 cheaterów :p

Jak się gra na serverze typu AR51 to jest logiczne. Takie servery nie mają adminów

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Jednak osoby o których myślisz że są "pro" na serwerach z administratorami online w niektórych przypadkach są to osoby "ukrywające się" z wh itd.

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Serwer w którym znasz praktycznie większość osób oraz wszystkich adminów, to ze spokojem można grać :D Nawet gdyby jakaś osoba z wh,aim była, to napiszę sobie do admina na fb, jeżeli go aktualnie nie ma na serwerze i po minucie nie będzie tego pana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...