Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny temat o spadkach fps'ów

ENVYUS Sad #K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze spadkami fps'ów jak już wspomniałem w nazwie tematu. Podczas rozgrywki mam zazwyczaj 60-80 fps'ów, ale co jakiś czas występują spadki do 40 lub poniżej. Przeczytałem mnóstwo tematów jak zwiększyć fps'y, więc niemalże wszystkie metody zastosowałem - rozdzielczość 800x600, wszytskie efekty na najniższe możliwe ustawienia, wyłączenie synchronizacji pionowej w nvidii jak i w grze, ustawienie w windowsie i w nvidii maksymalną wydajność, parametry startowe w steam'ie, wyłączenie wszystkich programów z traya i przede wszystkim przeglądarki - a spadki fps'ów dalej mam i nie wiem co jest tego przyczyną. Czy mój komputer jest zbyt słaby na tą grę?

Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 (dwurdzeniowy), Karta graficzna: Nvidia GeForce GT240 1GB, Ram: 4 GB DDR2, System: Windows 7 Ultimate x64, Płyta główna: ASUSTeK Computer INC. P5K - VM

Zasilacz to jakiś Ever Power System Silver 480W (tyle jest napisane na nim)

Ustawienia graficzne:

9490814578816471442598.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...