Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^płacze

Mid również potrafi wygrać sam grę o ile sam gracz ma iq które pozwoli mu na oddychanie, trzymanie spacji i kupowanie itemów a także podjęcia znaczących dla gry decyzji.

Sam carrowałem nieraz gry jako midlaner gdy cała drużyna miała staty na minusie.

LeBlanc-potężny pick ale nie na EB.

Xerath-działa rewelacyjnie ale duża szansa na bana z tego co słyszałem, ja nim grałem na L# i banik na stałe, na eb gram nim bardzo dużo i nie dostałem jeszcze bana.

Syndra- Też op pick ze skryptem, dużo nie powiem bo co tu dużo na jej temat mówić.

Viktor-potężna machina tylko albo ja nie potrafię dobrze skonfigurować ulta albo skrypt.

Zed-jeżeli nie jesteś rambo który wbija się w 5 solo i ginie albo ultuje na supporta tanka full hp to możesz nim jakoś porobić przeciwników bo skrypt bardzo dobrze działa.

Karma- Sam nie wygrasz, linię ciężko zdominować ale to silver więc jak nie trafisz na ogarniętego przeciwnika to nawet bardzo dobrze działa tym bardziej jak grasz duo z junglerem, Rzucasz E gdy jungler się wbija i praktycznie zabijacie, tak samo gankować topa nią można właśnie dzięki jej E, jako 1-2 item polecam zbudować Rylai.

Katarina- nie wiem jak skrypt eb działa u katy ale grając na aramie nią to troche lipnie castowała ulta

Na topie na pewno wygrasz

Darius, Garen(o ile ogarniesz choć odrobinę, polecam przy nim flash+ignite, wystarczy rozważnie nim walczyć typu obij a nie daj się obić, powoli zbijając przeciwnikowi hp aby później na 6 lvl niespodzianka i wykładasz nim flash q-e-ignite-r jak najszybciej i przeciwnik ginie, albo bez e w zależności od sytuacji.

Na topie ostatnio nawet dobrze działa Shaco czy teemo tank którym budujesz rylai, kostur pustki(czy jakoś tak), lichbane, nashora, naprawdę dobrze działa ten teemo na np. pantheona czy malphite. Kayle jest op na topie, na 2 lvl gdy masz e-q potrafisz wbić niekiedy firstblooda, illaoi jest mocnym pickiem również.

Na jungli grałem jedynie Eliską która w miarę dobrze się sprawdzała, nie polecam postaci typu yi na EB bo zrobisz tyle co bez skryptu.

Adc to Vayne, Jinx, Jhin dobrze działają, Kalista od Hellsinga również jest bardzo dobra tylko jak ktoś u enemy ma slowa, stuna czy doskok to kalista odpada, tym bardziej że jest dużo itemów co slowują użyciem czy pasywką.

Supportem gry nie wygrasz nawet w silverze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...