Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Freedomsharp?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu wszędzie są tematy o tym "czymś" mogę wiedzieć skąd to pobrać, dużo tematów 0 linków do pobrania, domyślam się, że to crack do L$

Opublikowano

Tak, jest to crack do L# ale na ten patch nie jest zaaktualizowany (zapewne nie jest upubliczniony, aktualizacja może być, nic nie wiadomo), jest autorstwa dobrze nam znanego twórcy cracka L# z nulled.

Opublikowano

Imo na EB da rade wycisnac jakas wysoka lige, ale problem w tym, ze widac roznice pomiedzy L# a EB.

L# moze i w 99% ban ale jak odpalilem sie na takiego Yasuo na obu programach to roznica katastrofalna. Na L# typ nie wiedzial co sie dzieje a na EB slabe mechanicsy na linii a potem lepiej.

Wygrywac da rade na EB ale wiecej mozgu trzeba nizeli na L#. No i te nowe Evade niezbyt dopracowane bo nadal Blitz czesto hookuje.

Opublikowano

@up mam Sharpa subskrypcje kupioną ale Yasuo lepiej działa na EB moim zdaniem. Chociażby wystarczy spojrzeć na tarcze. Na Sharpie Yasuo vs Zed nie wygrałem(zed g2) a grając na drugi dzień przeciw temu samemu graczowi rewanż na EB wygrałem, wielką różnice sprawiło to jak na EB omija zeda skille jak i również rzuca tarcze. Na eb miałem  Evade Plus i YasuoBuddy. Na L# YasuoSharpV2 i ezvade. Eb pod względem evade ssie, chyba że skrypt z championem ma wbudowany dodge jak np. yasuo z W czy E

Opublikowano

@up mam Sharpa subskrypcje kupioną ale Yasuo lepiej działa na EB moim zdaniem. Chociażby wystarczy spojrzeć na tarcze. Na Sharpie Yasuo vs Zed nie wygrałem(zed g2) a grając na drugi dzień przeciw temu samemu graczowi rewanż na EB wygrałem, wielką różnice sprawiło to jak na EB omija zeda skille jak i również rzuca tarcze. Na eb miałem  Evade Plus i YasuoBuddy. Na L# YasuoSharpV2 i ezvade. Eb pod względem evade ssie, chyba że skrypt z championem ma wbudowany dodge jak np. yasuo z W czy E

Bo taki jest problem, że skrypt YasuoSharpv2 nie jest już taki dobry jak kiedyś.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...