Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GOG Galaxy nie wyszukuje Wiedźmina 3

ganek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam mały problem z wiedźminem 3 ale po kolei. Nie będę opisywał całej historii małej niedyspozycji mojego komputera, więc powiem krótko. Przy włączeniu kompa wyskoczył mi błąd, że brak jakiegoś skryptu windowsa. Postanowiłem więc go odświeżyć i przepadły mi wszystkie programy. W liście straconych programów były też wszystkie gry, ale na szczęście okazało się to nieprawdą, bo po ponownym zainstalowaniu steam i origina oraz ustawieniu w opcjach odpowiedniego folderu z grami wszystko się dało uruchomić bez ponownego ściągania. Sprawa ma się inaczej z gog galaxy,bo tu mimo ustawienia folderu z grą, gog g nadal każe instalować wieśka od nowa mimo, że folder z grą nadal jest na dysku i zajmuje coś koło 32 gb. Teraz podam wszystkie foldery związane z grą.

C:\Program Files (x86)\GalaxyClient -mijesce zainstalowania gog galaxy

C:\GOG Games -folder, który został i w którym znajdują się foldery: !Downloads i The witcher 3 Wild Hunt

E:\The Witcher 3 Wild Hunt- wspomniany wcześniej folder, w którym znajduje się Wiedźmin 3 i zajmuje on coś koło 32 gb

Teraz screen z ustawieniami gog galaxy

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

A i posiadam pudełkową wersję wiedźmina 3

post-1269205-0-96493800-1457869188_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...