Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Moja apka na androida - Tools for League of Legends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Tworzę aplikację na androida o Lolu. Apka docelowo ma pomagać względnie nowym graczom oraz średnio zaawansowany. Buildy które zawarłem w aplikacji są napisane na podstawie własnego doświadczenia oraz buildów topowych graczy. Apka posaida na chwile obecną:

• informację o championach (statystyki, opis umiejętności, tips&tricks)

• counter picki

• buildy dla wszystkich podstawowych ról postaci (runy, masterki, summoner spelle, itemizacja , skill order)

• wyniki LCS (Eu i NA)

• Patch Notes obecne

Programowaniem zajmuje się od 3 miesięcy więc proszę o wyrozumiałość default_biggrin.png

A najbliższym czasie planuję dodać więcej rzeczy takich jak bardziej rozbudowane poradniki czy Koreańskie LCK default_smile.png

Zachęcam do pobrania

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.programming.tools.lol

Byłbym wdzięczny za opinie lub sugestie. Pozdrawiam

Opublikowano

Jest sporo takich aplikacji no i zapewne typowy Janusz wybierze pierwszą lepszą ocenianą więc może ogarnąłbyś coś odmiennego (sam nie wiem co :D). Ale tak to nawet spoko apka.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Jest sporo takich apek to prawda, ale jest kilka punktów w których moja jest lepsza (tak myślę). W większości aplikacji buildów jest multum a z tego większość nie aktualnych lub po prostu złych. Często te apki ściągają build z popularnych stron typu mobafire itp. Ja wszystkie buildy tworzę na podstawie buildów topowych graczy i własnego doświadczenia i dodaję ręcznie. Sprawdzam porównuję i wybieram jak najbardziej optymalny i uniwersalny. Dodatkowo moja apka nie potrzebuję ciągłego połączenia z internetem :)

A co do czegoś odmiennego wiadomo, fajnie by było stworzyć coś unikatowego ale pytanie pozostaje co. A druga sprawa, że jeśli chodzi o tworzenie aplikacji zajmuję się tym od 3 miesięcy więc wiele rzeczy pozostaje poza moimi umiejętnościami :)

ps dzięki za zainteresowanie

Opublikowano

Całkiem ładnie to wygląda, moge Ci polecić żebyś dodał automatycznie aktualizujące się ostatnie mecze bardziej skillowych graczy dana postacią, to byłoby fajne :D

Opublikowano

Całkiem ładnie to wygląda, moge Ci polecić żebyś dodał automatycznie aktualizujące się ostatnie mecze bardziej skillowych graczy dana postacią, to byłoby fajne :D

O to jest świetny pomysł :D Ale z jego realizacją będę musiał poczekać aż bardziej ogarne Jave bo nie chcę aby apka co chwilę się crashowała. W najbliższym czasie natomiast chciałbym wprowadzić opcję zmiany języka na nasz narodowy :)

Opublikowano

1.Pantheon ma skille jarvana tak gdzie jest napisane jak rozdawac

2.Ktos mi napisal ze jax juz nie kontruje fiory (Ja nie wiem)

3.Nie ma po Polsku a chyba wszyscy co maja to apke to sa Polacy

4.Skill order Quinn jest zly i build tez mi nie pasuje (70k maestrii Quinn)

5.Shaco nie oplaca sie brac flasha lepiej exhaust albo ingnite

6.Kontry sa stare u duzo postaci

jest tylko 1 build na 1 postac Quinnem gram na kazdej pozycji a u cb jest tylko build itp na topa

Opublikowano

Konstruktywna krytyka zawsze mile widziana :) Więc tak:

1. poprawione, dzięki

2. Ogólnie z kontrami to troche niewdzięczny temat. Mało jest postaci, które są w 100% kontrą na inną a wszyscy wiemy, że skill > counter. Jednak na Fiore całkiem przyjemnie mi się gra Jaxem. Na pewno można wystać bez większych problemów, a Jax sklauje się lepiej do late niż Fiora.

3. A tu Cię zaskoczę, Polacy to niecałe 25% użytkowników. Ale w najbliższym czasie chcę dodać opcję zmiany języka na polski.

4. Skill order zły? Sprawdziłem kilkanaście buildów pro-graczy i wszyscy mieli punkt w punkt ten sam (z rzadkim wyjątkiem 3 level gdzie co jakiś czas ktoś brał W). A co do buildu to pewnie masz rację, wiesz lepiej skoro mainujesz Quinn. Buildy postaci, którymi nie gram tworzę na podstawie buildów innych graczy, być może nie jest najlepszy ale powinien być z pewnością poprawny.

5. To też zmienię.

A co do kontr i większej ilości buildów to wszystko chodzi o czas :) Może po pracy siąde i przejrzę kontry raz jeszcze.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...