Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno serwera TS3 - problem z licencją

Evil Alone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w temacie mam do Was pytanie odnośnie serwera TS3.
Chciałbym zakupić tutaj serwer 180 slotowy i w panelu piszę mi, że 'Wymagania licencja AAL lub NPL.'
Oznacza to, że muszę kupić licencje AAL lub dostać NPL czy jak zakupię tą usługę to jakoś sami mi ją dadzą?

Opublikowano

Chciałbym zakupić tutaj serwer 180 slotowy i w panelu piszę mi, że 'Wymagania licencja AAL lub NPL.'

Oznacza to, że muszę kupić licencje AAL lub dostać NPL czy jak zakupię tą usługę to jakoś sami mi ją dadzą?

Niestety nie, to jest VoiceVPS, więc już musisz mieć swoją licencję AAL lub NPL. Chyba, że kupisz serwer na sloty to już będziesz miał tam licencje AAL. :)

Opublikowano

Musisz kupić licencję AAL lub dostać NPL. 

Opublikowano

Czy jak kupie ten najmniejszy pakiet i potem ten na 180 slotów to będę to miał, bez żadnej roboty?

Jeśli się pytasz czy będziesz mieć licencje to nie. 

Opublikowano

@Evil Alone

Kup sobie VPS na blazingfast.io i napisz do TeamSpeak o licencję NPL ponieważ Net-Speak to Hosteam niby troszkę lepiej zabezpieczeni lecz nadal Hosteam a blazing ma bardzo dobre zabezpieczenia anty-ddos na kazdym z pakietów i jeśli masz problem np z ts3 to przychodza na serwer i pomagają.

Opublikowano

Niestety nie, to jest VoiceVPS, więc już musisz mieć swoją licencję AAL lub NPL. Chyba, że kupisz serwer na sloty to już będziesz miał tam licencje AAL. :)

Jak kupuje na sloty to serwer działa na licencji ATHP nie AAL.

@Evil Alone

Kup sobie VPS na blazingfast.io i napisz do TeamSpeak o licencję NPL ponieważ Net-Speak to Hosteam niby troszkę lepiej zabezpieczeni lecz nadal Hosteam a blazing ma bardzo dobre zabezpieczenia anty-ddos na kazdym z pakietów i jeśli masz problem np z ts3 to przychodza na serwer i pomagają.

akuratnie się z tobą nie zgodzę, w hosteam i net-speak nie ma już żadnych problemów a czytając ten temat (link poniżej) odnosi się inne wrażenie o blazing niż to co piszecie.

http://www.webhostingtalk.pl/topic/51682-dyskusja-blazingfastio/

Opublikowano

@osobnik

Jest spokój ponieważ nikt nie atakuje a jak zaczną będzie to samo a na blazingfast.io masz Voxility i znacznie lepszą ofertę niż hosteam.

Blazing ma więcej wpadek niż hosteam, webhostingtalk to dobra skarbnica wiedzy, a jak idzie tam wyczytać sam Patryk stwierdza że dla nich TS3 nie jest priorytetem ...a jednak reklamuje usługi blazinga wyłącznie w tym kierunku, co stwierdza że po  protu kłamie i co chwile zmienia zdanie, no i co to za firma??? tyle o niej wszyscy wiemy co nic, jak szybko powstała może tak samo szybko zniknąć i nie można ich porównywać w żaden sposób do ovh czy hosteam, gdyż są po prostu maleńcy.

@#Gremsonkowy# a skąd wiesz że nie ma ataków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...