Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Metin2 ETOLIN postacie 53/35/52lvl

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konta metin2 PL na serwerze ETOLIN
Metoda kontaktu: PW
Opis rzeczy: Konto sura wp 53 lvl skille m6+ BARDZO dobre eq! Konto 35lvl body skille m5+ również dobre EQ! Buff 52lvl skille m6+ eq pod inta.
Oczekiwana/oferowana cena: Do ustalenia
Zdjęcia/inne informacje: Do kont mogę podorzucać takie rzeczy jak truta 41sr, wierzchowce na 17/18dni, eq na lvl 54+ 5 BONÓW pod grotę oraz PVP! Zainteresowanych zapraszam PW

AUKCJA NA ALLEGRO ! : http://allegro.pl/metin2-etolin-ity5bon-postacie-50lvl-truta-41sr-i6242567500.html

EDIT: Istnieje możliwość wymiany moje itemy w metinie za itemy cs:go

itemy-eto_sspraxq.jpg

Opublikowano

Jakie eq znajduje się na koncie ? Najlepiej dodaj zdjęcia.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano
Zainteresowanych zapraszam PW

Nazwa rzeczy: Konta metin2 PL na serwerze ETOLIN

Metoda kontaktu: PW

Opis rzeczy: Konto sura wp 53 lvl skille m6+ BARDZO dobre eq! Konto 35lvl body skille m5+ również dobre EQ! Buff 52lvl skille m6+ eq pod inta.

Oczekiwana/oferowana cena: Do ustalenia

Zdjęcia/inne informacje: Do kont mogę podorzucać takie rzeczy jak truta 41sr, wierzchowce na 17/18dni, eq na lvl 54+ 5 BONÓW pod grotę oraz PVP! Zainteresowanych zapraszam PW

@CzUcZo.

Opublikowano

@Bakany

@BialyOrzel

Konkretnie za co? Na pewno i za wszystkie 3 konta, czekam na poważne oferty.

No za wszystko z tego co pamiętam juz na etolinie kiepsko jest z ilością osób + wiekszość ma dużo eq 5b :D

Ps. To taka ofka była przebiłem poprzedniego

Opublikowano

@BialyOrzel

Ludzi na etolinie jest bardzo dużo :) Za 80 to mogę sprzedać te postacie bez eq

Edit:

Jakbyś to całe eq sprzedał za yangi a potem yangi na allegro to wyszłoby około 200-250zł :)

Opublikowano

Za 80zł chcesz sprzedawać konta z skilami na M to powodzenia jak ja sprzedawalem z skilami na P i po biologu gdzie ledwo schodziły ;)

Mam postać jedną jeszcze na etolinie i jak wystawiłem 10x itemków 5b ( typu sokola 9 5b z nno itd. ) to przez 5 dni stały shopy i nikt nawet nie napisał, a cenowo było tanio :)

Opublikowano

@BialyOrzel

Nie wiem kiedy takie coś robiles ale obstawiam, że wakacje albo po wakacjach lekko, ceny od tamtego czasu znacznie wzrosły + ludzi jest więcej, z ciekawości patrzyłem ostatnio na allegro i konta 35lvl schodzą po 40-70zł, 75 ze skillami G około 160-200. Za 80zł nie ma mowy że całość sprzedam, mogę eq za około 120~150 bez postaci.

Edit: Poza tym sam zatruty miecz który posiadam jest warty więcej niż te 80zł :>

Tutaj masz podobny http://allegro.pl/zatruty-miecz-9-42sr-pro-metin2-etolin-i6069437742.html

Wystawiony za 400.

Opublikowano

@BialyOrzel

Nie wiem kiedy takie coś robiles ale obstawiam, że wakacje albo po wakacjach lekko, ceny od tamtego czasu znacznie wzrosły + ludzi jest więcej, z ciekawości patrzyłem ostatnio na allegro i konta 35lvl schodzą po 40-70zł, 75 ze skillami G około 160-200. Za 80zł nie ma mowy że całość sprzedam, mogę eq za około 120~150 bez postaci.

Edit: Poza tym sam zatruty miecz który posiadam jest warty więcej niż te 80zł :>

Tutaj masz podobny http://allegro.pl/zatruty-miecz-9-42sr-pro-metin2-etolin-i6069437742.html

Wystawiony za 400.

Nie porównuj trutki +9 do +6 ( Ja swoją żeby zrobić na +9 wywaliłem z 3kkk, też mam sr powyżej 40 )

To że ktoś wystawił taką aukcję to nie znaczy że sprzeda, posiedzi z nią kilka miechów i zejdzie do 20zł ( mowa o kontach )

http://allegro.pl/wojownik-mental-79-skile-p-g-pro-pvp-metin2-etolin-i6080188991.html

Proszę bardzo 70 parę lv  60zł skile all G+ po biologu :D

Ps. Sorry za spam, chciałem ci cenę tylko uświadomić poczekam sobie aż zejdziesz z ceny przy EQ to może pomyślę. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Przywracam na prośbę autora (PW).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...