Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co bardziej spodoba się graczom? Drop ze stone czy z rud?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo robie server 1.7.2 i mam taki dylemat.

Wy jako gracze wolicie grać na normalnym dropie z rud czy na dropie z stona.......?

Prosze o każdą odpowiedż

Opublikowano

Zależy w jaki przedział wiekowy mierzysz. Jeśli w przedszkole do 12 lat - drop ze stone i to duży. "bo z rut jest za tródno!1121!oneone1"

Jeśli celujesz w "normalnych" graczy - drop z rud.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Survival, Hardcore, EHC itd.. z kamienia

Freebuild - Rudy

A taka moja propozycja, aby odmienić wszystkie serwery.. DROP Z MOBÓW !

Opublikowano

oczywiście że z rudy, chyba że masz coś ciekawszego, drop z kamienia jest po prostu nudny, zabija całą grę ktora juz sama w sobie jest nudna

1438614356923701010629.png

Opublikowano

ja osobiście wolę brać ze stona drop ponieważ nie kopiesz nor kreta tylko kopiesz pomieszczenia dzięki czemu zaoszczędzasz miejsca i kopania cały czas 2 kratki przed siebie.
Można też mieć generatorowy stona też to jest udogodnienie dla gracza bo siedzi w jednym miejscu a nie lata po całej mapie

531001454960877632167.png

Opublikowano

ja osobiście wolę brać ze stona drop ponieważ nie kopiesz nor kreta tylko kopiesz pomieszczenia dzięki czemu zaoszczędzasz miejsca i kopania cały czas 2 kratki przed siebie.

Można też mieć generatorowy stona też to jest udogodnienie dla gracza bo siedzi w jednym miejscu a nie lata po całej mapie

No to właśnie najlepiej jest zwiedzać jaskienie, a nie kopać kilka godzin stona i nic więcej, co w tym ciekawego?  nic nie robisz, nic sie nie dzieje

1438614356923701010629.png

Opublikowano

No to właśnie najlepiej jest zwiedzać jaskienie, a nie kopać kilka godzin stona i nic więcej, co w tym ciekawego?  nic nie robisz, nic sie nie dzieje

zgodzę się z tobą w jakim stopniu tylko trzeba wziąć po uwagę to że kiedyś ten surowiec się skończy lub będzie trudny do zdobycia.

Takie typy zabawy (chodzenie po jaskiniach) to jest dobre jak masz mapę na kilka osób a nie na kilka dziesiąt lub kilkaset, nie wiem czy pamiętasz, ale na serwerze HardCore skkf był właśnie z tym problem mimo że mieli mapę ogromna, to surowca już nie znalazłeś i nowi gracze już nie grali.

Pozdrawiam

531001454960877632167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...