Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerobiony windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję przerobionego windows 7 do gier, niestety nic nie mogę znaleźć. Na początku roku szkolnego wspominał mi coś o tym nauczyciel, nawet podawał konkretną osobę która się tym zajmuje (jakiś polak, wchodziłem na jego stronę miał tam kilka przerobionych wersji win 7), ale teraz nie mogę nic znaleźć, ani wersji tego typa, ani żadnej innej. Wie ktoś coś na ten temat?

27801.png

Opublikowano

Nie ma windowsa do gier specjalnego, każdy się nadaje, są tylko uzyszkodniki nie potrafiące poza graniem myśleć by ustawić system i nie instalować syfu w kompie 

Użyj google to może znajdziesz 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie ma windowsa do gier specjalnego, każdy się nadaje, są tylko uzyszkodniki nie potrafiące poza graniem myśleć by ustawić system i nie instalować syfu w kompie 

Użyj google to może znajdziesz 

Szukałem i nic, bardziej wyszukuje przerobione xp ;/

27801.png

Opublikowano

Nie wiem jak szukasz i co wpisujesz(chyba ziemniaka), bo to jeden z pierwszych wyników - http://winclub.pl/forum/24-modyfikacje-7/

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...