Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrossFire.eu - Problem z Full screenem

xjurek78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jako że męczę się już z pewnym problemem w grze od 3 dni postanowiłem założyć ten wątek.

Sprawa wygląda tak : Po roku postanowiłem wrócić do crossfire'a, miałem wtedy włączony tryb okna w poczekalni natomiast w grze włączony był fullscreen mode. Teraz gdy próbuję zmienić z zaznaczonego window mode'a na pełnoekranowy wyskakuje mi 'succesfully saved' po czym nic się nie zmienia.Mi się wydaje że to ogólny problem z zapisem bo jeśli np. próbuje wyłączyć dźwięk w poczekalni to się wyłącza 'succesfully saved' po czym gdy klikam znów 'options' sam się włącza.

Czy ktoś miał taki problem? próbowałem odinstalowywania i pobierania cf'a ze steam.

Opublikowano

Moooże, zmień rozdzielczość. 
Albo ustaw najpierw full, zapisz, zmień na windowed.
Sprawdź też na necie jak zmieniać ustawienia w grze poprzez System.dat znajdujący się w folderze Crossfire (dokumenty)

banner.jpg

Opublikowano

Moooże, zmień rozdzielczość. 

Albo ustaw najpierw full, zapisz, zmień na windowed.

Sprawdź też na necie jak zmieniać ustawienia w grze poprzez System.dat znajdujący się w folderze Crossfire (dokumenty)

ale jak zmieniam na full , to zaznaczone jest dalej windowed po  ''succesfully saved''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...