Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybieramy Serwer

Prywatne Serwery  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Glosujemy na serwer WoW :)

• Atlantiss
      8
    • Theatre of Dreams
      2
    • Warmane
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Szukam prywatnego serwera na dluzszy czas i znalazlem sobie oto te 3 jakie opinie o tych serwerach na ktorym sie bardziej oplaca grac. Gdzie gra najwiecej Polakow???? Prosze sie wypowiadac :)

Jezeli macie jeszcze jakies serwery gdzie gra duzo polakow prosze tez podac :)

Dziekuje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wybierz Atlantiss. Dlaczego?

-Cata

-Długi staż z brakiem większych wpadek

-Mało zbugowany content

-Duży online

-Dużo polaków, ale jest international co daje +

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Hmm po nalocie z sunwela gra dużo polaków na Warmane a dokładniej Frostwolf (MoP), wszystko tam działa prócz classic raidów/ inst, więc gra po osiągnięciu max ilvla szybko się nudzi (nie pobawisz się w achivy)...

Atlantiss nie polecam dlaczego? To nic z tego że gra tam dużo polaków... Za pisanie na /world po pl masz bana, nie masz co liczyć na pomoc GMa jednym słowem maja nas w dupie... Po za tym po nalocie z sunwella gracze średnio nastawieni są do "nowych"

PS; ja gram na serwie którego akurat nie ma w Twojej ankiecie i nie narzekam... 

Opublikowano

Galnik dziekuje bardzo :) Warmane mi sie sciagnal niedawno bede probowal na Lordaeron

Jezeli macie takze inne serwery sa mile widziane

Gralem juz na wowcircle rosyjskim 6.2.3 ale jakos mnie niezbyt zachecil :)

Mozliwe jakis z waszych spodoba sie dziekuje ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Freakz fajny serwer, większość dopracowana lecz niestety jest aktualnie może jedna gildia polska;(

Jest jeszcze fajny PandaWoW, dużo online, większość działa jedyny minus to raty x100 no ale jak kto woli :) I to jest  ruski serwer więc wiesz...

Z mojej strony polecam Tobie Firestorm Taran'zhu jest to serwer MoP x5 gra tam trochę polaków jest też dosyć ludzi online, administracja w ciągu kilku minut odpisuje na ticketa,  dużo tam działa i wciąż pracują nad nim... Jakbyś się zdecydował to napisz PW mogę dodać Cię do gildii służymy pomocą :)

Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...