Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zapisywanie tematów

Poncjusz Piłat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,wpadłem na taki pomysł (chyba pomysł "podesłał" mi Facebook),-dokładniej chodzi mi o to że jest multum ciekawych tematów/poradników,które po jakimś czasie giną wśród 1000 nowych innych tematów,mimo wszystko zacząłem się zastanawiać czy ciężko byłoby dodać opcje która zapisuje tematy i gdy wejdziemy w ten "schowek zapisanych tematów" to będziemy mogli z łatwością odnaleźć temat,który nam się spodobał....Pomimo że forum to nie Ameryka,wydaje mi się iż taka opcja byłaby dosyć ciekawym i przydatnym narzędziem x)

mniej więcej widzę to tak-> post-1405529-0-61845500-1457855234.png

Pozdrawiam

Opublikowano

noo kurde to jest super funkcja dla modów/kidów którzy muszą sobie zapisać link i w niego wejść jeżeli np. nie ma skanu żeby sprawdzić czy został dodany w ustalonym czasie!

Tak, tak, tak, tak i jeszcze raz tak!

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

W sumie nie wiem. Jest opcja obserwowania.

Neutral

Tylko jest problem. Gdyż jeśli osoba obserwuje za dużo tematów, to większość tematów przepada.

noo kurde to jest super funkcja dla modów/kidów którzy muszą sobie zapisać link i w niego wejść jeżeli np. nie ma skanu żeby sprawdzić czy został dodany w ustalonym czasie!

Tak, tak, tak, tak i jeszcze raz tak!

+1

Opublikowano

Tak, ta opcja jest do kitu: ;)

9775814578656421092887.png

Nikt nie wie że jest i beznadziejnie się z niej korzysta.

Opublikowano

@up no więc mój temat raczej zbędny x) dzięki za odpowiedzi i cieszę się że nawet mój pomysł (pomimo że jest wdrożony w życie forum) i tak się Wam podobał :) 
Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...