Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod HELP

Ajlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj w moim zapytaniu!

Do sedna; nie grałem w metina 3 lata.

Szukam dobrej duszy, która chciałaby objaśnić ciemnej masie jak w tych czasach używać Kamer Moda.

Za pomoc przewiduje kilka +

Opublikowano

Myślę raczej o serwerze prywatnym. Nie chcę konkretnie zdradzać nazwy, aczkolwiek wiem, że kamermod na nim działa.

Mój problem pojawia się w miejscu kiedy próbuje go skonfigurować, nie mam pojęcia jak się za to zabrać, a kiedy już wydaje mi się, że udało się poprawnie wszystko ustawić to postać wciąż używa ostrza co doprowadza do szybkiej utraty many, bije "powietrze" i nie używa mobbera ani peleryn.

Opublikowano

Elo, jesli chodzi o czarowane ostrze to mod zawsze tak mial że używał go cały czas (wyjątek stanowił dodatek gdzie mozna było ustawiać czas co ile sekund ma użyć skilla).Jest opcja aby aby grać wojem i wtedy autoskll działa poprawnie, a to że nie używa pelerynek to obczaj w ustawieniach czas co 5 sec ustaw i zasieg na 9999.

Poszukaj na YT tutoriali jak się co ustawia, tam tego pełno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...