Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrych horrorów.

Cloute

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, szukam naprawdę dobrych horrorów z duchami/opętaniami lub z jakimiś psycholami. Tylko podawajcie naprawdę dobre, a nie typu Naznaczony. 

Z tych bardziej znanych, to Obecność i Paranormal oglądałem jbc. 

denzel.png

Opublikowano

Może coś z tych tytułów Cię zainteresuje  :)

Bool-sin-ji-ok (2009)

Kuime (2014)

Megan Is Missing (2011)

The Atticus Institute (2015)

Jessabelle (2014)

Opublikowano

Obejrzałem właśnie Jessabelle, Martwe Zło i Sinister. Pierwszy ciekawy, ale mało strasznych scen, a drugi i trzeci git. Przejrzę sobie jeszcze resztę. 

ps. nie lubię japońskich, chińskich itp. 

denzel.png

Opublikowano

Obejrzałem właśnie Jessabelle, Martwe Zło i Sinister. Pierwszy ciekawy, ale mało strasznych scen, a drugi i trzeci git. Przejrzę sobie jeszcze resztę. 

ps. nie lubię japońskich, chińskich itp. 

Szkoda, że nie przepadasz za azjatyckimi produkcjami. Takich pokręconych historyjek to ze świecą trzeba szukać + znajdą się mistrzowie produkcji, którzy nie muszą stosować przesadzonych efektów, by zaskoczyć lub zbudować pełen napięcia klimat (np. A Tale of Two Sisters (2003) :) 

Mogę jeszcze polecić:

Deliver Us from Evil (2014) - chociaż osobiście byłam lekko rozczarowana tym filmem.. 

Annabelle (2014) + The Conjuring (2013)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...