Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MargonMT2.pl [Dedyk] [Medium]

xVandal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

if $licznik-players-online = true then

Ok()

else

Nie polecam gry na serwerach bez licznika players online ponieważ  jest to jedyny wiarygodny (mimo że może być kręcony) wskaźnik wizytówka popularości  gry.Bez tego licznika własciciel serwera może dowolnie kłamać na temat ilości graczy (i że niby serwer jest bardzo popularny i warto tam grać).

endif

Opublikowano

Jak patrze na prezentacje to tak sobie myślę "Czy osoba, która ją robiła była trzeźwa?

Brzydka cała grafika i te rozciągnięte screen'y i do tego serwer nic nowego - bez sorsa.

hN7JeI6.png

Opublikowano

Chcecie powrócić do korzeni, więc co tu robią obrzydliwe sety na 140? Do wyjebania. Najgorsze zbroje jakie widziałem w metinie(poza przekolorowanymi hwangami itp)

Opublikowano

tak jak kolega wyżej te zbroje na 140 to porażka 

A mi się właśnie najbardziej podobają te zbroje ;) Kwestia gustu ;)

Opublikowano

Ostatni set zbroi fajny, ale reszta? Do dupy. Myślałam że jak na medium bardziej się postaracie, a prezentacja wygląda jak by ją robił 12 latek. Nie polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ostatni set zbroi fajny, ale reszta? Do dupy. Myślałam że jak na medium bardziej się postaracie, a prezentacja wygląda jak by ją robił 12 latek. Nie polecam

Przeczytaj co jest napisane na początku to się dowiesz dlaczego są takie sety a nie inne ^^

/Z prezentacji mało się można dowiedzieć, ale nie wiem czy taki serwer wypali dzisiaj. Powodzenia :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Zbroje na 140lvl prezentują się nawet ciekawie, oczywiście kwestia gustu. 

Brakuje Wam niestety czegoś, co wyróżni serwer pośród innych, ale oczywiście to początki, więc życzę powodzenia! 

~ ~

Opublikowano

Czemu nie ma ss'ów weryfikacyjnych? Czemu forum, ts nie działa?

Jak z biologiem i innymi misjami? Bo nic o nich nie wspomnieliście.

Opublikowano

Nie polecam , brak licznika graczy online, a bez tego można ciulać do woli ludzmi.

Nie polecasz bo brak licznika online ? buhahahah

Licznikiem online to dopiero można "ciulać do woli ludzmi" :). Podkręcisz sobie jak ci pasuje.

Także myślę że nie ma potrzeby aby licznik graczy na stronie był. Wystarczy żebyś wszedł do gry i zobaczył na własne oczy ile jest graczy.

Serwer z backdoorem  :)

Może jakieś dowody przedstawisz ? Bo p******** głupoty to każdy może :).

Co do serwera, set na 140 lvl nie jest zły, mi osobiście się podoba. Ściągam clienta i zobaczymy jak się serwer prezentuje od wewnątrz :).

Opublikowano

a ja bardzo chętnie zawitam i coś czuję że na dłużej zostanę,bardzo mi się serwer spodobał,aczkolwiek minus taki że na początku jest napisane że myślicie o graczach którzy mają słaby sprzęt,po czym zostawiacie dwa królestwa jiino&shinsoo,gdzie jak wiadomo dwa najbardziej oblegane królestwa,a jakby nie patrzeć gracze ze słabym sprzętem zazwyczaj wybierali chunjo,-wiec gdzie sens?gdzie logika?
2.6/7 bon na pewno nie zostanie wdrożony w życie?
Widzimy się za 30min jak się client pobierze x) 

Opublikowano

Licznik kręcony wychodzi  przy restarcie serwera i dopiero jest beka , więc to nie takie proste z tym licznikiem.

Bez licznika to nawet nie pobieram klienta bo wiadomo że od początku ściemę walą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...