Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem z Cs

preqursor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od jakiegoś czasu mam problem z cs go , dokładniej chodzi o to , że co 10 sekund mam laga... To jest strasznie uporczywe, próbowałem wielu (i chyba wszystkich jakie znam) sposobów, sprawdzanie spójności , reinstall'e , formaty pc , wszystko.  Dziwne jest to , że ten problem dzieje się także w cs 1.6 który jest non steam, tak samo , 10 sekund i lag. Dodam że na starym pc na którym grałem , miałem to samo , a brat , który korzystał ze swojego własnego konta steam, nic a nic , 0 laga a ten sam pc (ten stary pc) . Za pomoc w tym , przewiduję nagrodę , bo ten problem już powoli zamyka mi drzwi przed cs'em.  Poniżej dodaje filmik który pokazuje jak ten lag wygląda 

https://www.youtube.com/watch?v=CU0OixqoSoQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Lagi związane z połączeniem. Sprawdź czy coś Ci nie zamula sieci. W innych grasz też tak masz? Może coś na komputerze blokuje/obciąża mocno sieć. Włącz net_graph i zobacz co się dzieje z pingiem oraz pakietami podczas takiego laga.

Opublikowano

­Zalecam usunięcie konfigu i wgranie innego. 

Również nic innego mi nie przychodzi do głowy. A Twoim dostawcą internetu jest może vectra ?

Opublikowano

­Zalecam usunięcie konfigu i wgranie innego. 

Również nic innego mi nie przychodzi do głowy. A Twoim dostawcą internetu jest może vectra ?

Cyfrowy Polsat aka Plus .  

Opublikowano

Zmieniłeś config, działa ? Jak zmieniłeś i nadal masz lagi to napisz do dostawcy internetu. Nie widzę innego wyjścia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...