Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rok internetu w Play za darmo.

nerff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem skorzystać z roku internetu za darmo w play http://odkodujrokinternetu.pl/isamu   , ale na obu kartach w play (jedna zwykła, bez aktywnego konta, a druga karta rok ważności konta) i na obu wyświetla się "usluga chwilowo niedostepna". Ktoś wie dlaczego ;d ? Bo nie pogardziłbym takim internetem ;d Jest może sens kupić nową karte i wtedy zadziała ;d ? 

Opublikowano

Usługa nie działa na taryfie 'rok ważności konta', a w drugim przypadku musisz mieć aktywne konto (mieć jakieś pieniądze na niej)

Opublikowano

Usługa nie działa na taryfie 'rok ważności konta', a w drugim przypadku musisz mieć aktywne konto (mieć jakieś pieniądze na niej)

@Valze czyli jak jutro pójdę kupić pierwszą lepszą karte z play za 5zł to będe mógł aktywować ten internet na rok? I czy potem będe musiał doładowywać co miesiąc żeby ten internet się utrzymał? Bo dzwonić będe z 2giej karty wiec nie widzi mi sie doładowywać jej coś miesiąc dla utrzymania ważności konta.

Opublikowano

@Valze czyli jak jutro pójdę kupić pierwszą lepszą karte z play za 5zł to będe mógł aktywować ten internet na rok? I czy potem będe musiał doładowywać co miesiąc żeby ten internet się utrzymał? Bo dzwonić będe z 2giej karty wiec nie widzi mi sie doładowywać jej coś miesiąc dla utrzymania ważności konta.

Musisz mieć aktywne połączenia wychodzące

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...